Dosežen zadetek premalo za nove drugoligaške točke

BRINJE GROSUPLJE : NAFTA 1903 1 : 3
Tim Tomažon Beguš(24'); Dinnyes(9'), Brkić(34'), Feher(78')
 
Nafta iz Grosuplja odnesla komplet prvenstvenih točk.
 
Nogometaši Brinja Grosuplja so gostili enega od kadidatov za najvišja mesta v letošnji izvedbi 2.SNL. Hitro vodstvo gostov v 9. miuti srečanja, so na veselje domačih navijačev, nogometaši Brinja Grosuplje izničili v 24. minuti, ko je iz bližine zadel Tim Tomažon Beguš. Toda le deset minut pozneje so gostje vodili z zadetkom prednosti.
V nadaljevanju igre v drugem polčasu so Grosupeljčani bili enakovreden tekmec, si priigrali celo več obetavnih akcij za zadetek, ki jih pa niso uspeli realizirati. Kazen je sledila s tretjim zadetkom v domači mreži. Kljub zaostanku dveh zadetkov so se nogometaži Brinja v zadnjih minutah želeli vrniti v rezultatsko igro, vendar jim zadetka ni uspelo doseči.
 
Po tekmi je pomočnik glavega trenerja Urbana Žohar povedal: "Vedno znova se zdi, da na igrišču delujemo enakovreden nasprotnik, vendar situacije v zadnji tretjini ne rešujemo pravilno. Če smo v uvodnih krogih, v vseh segementih, naredili korake naprej, ostaja realizacija področje kjer potrebujemo pokazati več kvalitete. Za nami so krogi, ki smo jih morali iztrpeti. Prihajajo tekme na papirju nekoliko lažjih nasprotnikov. Na nas je, da ne izgubimo zaupanja v delo, ki smo ga vložili in v nadaljevanju prvenstva ohranimo pozitiven odnos." 
 
Postava Brinje Grosuplje: Ožbej Kisovec, Peter Čeferin, Anže Šparovec, Matej Čož, Al Mahič, Domen Klančnik, Filip Nikola Ostojič, Ajdin Dergić, Sandi Ćoralić, Nejc Pušnik, Denis Boh. Rezervni igralci: Jaka Grilj Miletič, Anže Pucihar, Zufer Shaini, Arijan Djelovci, Gregor Dorniž, Jan Kovač, Kevin Tomšič, Milan Đajič, Tim Tomažon Beguš
 
Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.
 
Na tekmi je v drugoligaški konkurenci debitiral član mladinske selekcije U-19 Peter Čeferin, ki je svojo nalogo na igrišču opravil zelo dobro.
 
Nogometaši Brinja Grosuplje že v petek gostujejo v Kranju, kjer bo tekma odigrana v večernem terminu ob 20.00 uri.