Na poplavljenem igrišču se račun tokrat ni izšel

BRINJE GROSUPLJE : FUŽINAR VZAJEMCI 2:3
Milan Đajič(15'), Arijan Djelovci(86'); Ivijan Svržnjak(5'-11m), Nejc Plaznik(28', 49')
 
V nemogočih igralnih pogojih so se bolje znašli gostje.
 
Potem ko so Nogometaši Brinja Grosuplje v slabih, skoraj neregularnih, pogojih pred tednom dni osvojili prvi komplet točk, se tokrat račun ni izšel. Domači nogometaši so sicer še drugič zapored dosegli dva zadetka. V prvem polčasu je za izenačenje zadel Milan Đajič, malo pred koncem pa še Arijan Djelovici, ki je Brinje rzultatsko vrnil v igro. Po drugem zadetku je sledil silovit pritisk proti vratom gostov, vendar kljub priložnostim Brinje Grosuplje rezultata ni uspelo izenačiti.
 
Po tekmi je trener Goran Marković povedal: "Če smo prejšnji teden tako tekmo zmagali, se nam danes ni izšlo. Na zelo zahtevnem igrišču so se gostujoči igralci bolje znašli in zasluženo zmagali. Fantom nimam kaj zameriti, dali so vse od sebe ampak na žalost nam je zmanjkalo tudi malo sreče oziroma kakšen sodniški pisk v našo korist. Ni časa za iskanje alibijev, ampak se še bolj poglobiti v delo in poizkušati izplavati iz trenutne situacije. Saj nas čaka še kar nekaj zahtevnih tekem."
 
Postava Brinje Grosuplje: Ožbej Kisovec, Adnan Abdić, Al Mahič, Domen Klančnik, Peter Čeferin, Jan Kovač, Ajdin Dergić, Milan Đajič, Tim Tomažon Beguš, Nejc Pušnik, Denis Boh. Rezervni igralci: Jaka Grilj Miletič, Vid Hojč, Arijan Djelovci, Gregor Dorniž, Anže Pucihar, Kevin Tomšič, Rok Šporar, Sandi Ćoralić.
 
Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.
 
Prihodnjo nedeljo sledi gostovanje v Slovenski Bistrici, tekma se bo pričela ob 15:30 uri.