2.SKL> Kadeti z zmago v derbiju

BRINJE GROSUPLJE : ROLTEK DOB 3 : 0 (1:0)
Nik Zrnec(15'), Boris Bošnjović(73'), Gal Berdajs(81')

V derbiju ekip iz samega vrha 2.SKL zahod so nogometaši Brinja prikazali dober nogomet in zasluženo zmagali.

Kadeti Brinja so v tekmo vstopili odločno, prevzeli pobudo in po strelu iz razdalje Nika Zrneca v 15. minuti prešli v vodstvo, kar je tudi bil rezultat prvega polčasa.

Tudi drugi polčas je pripadel domačim nogometašem, ki pa so mrežo gostov tresli ob zaključku tekme. V 73. minuti je bil uspešen Boris Bošnjović, v 81. minuti pa še Gal Berdajs. Gostje niso uspeli resneje ogroziti vrat Brinja.

Po tekmi je trene Goran Markovič povedal : "Fantom čestitke na zasluženi zmagi. Ta tekma je predstavljala derbi, saj sta se srečali prvouvrščeni ekipi. Na koncu visok rezultat, ki je popolnoma zaslužen, predvsem pa bi morali tekmo odločiti že na začetku drugega polčasa, ko smo zapravljali priložnosti kot po tekočem traku. Sedaj nas čaka še en teden (počitniški), kjer si želimo dobro odtrenirati in nadaljevati v zmagovitem nizu, čeprav tekma še zdaleč ne bo lahka, kot nekateri pričakujejo. Čestitke fantom in zahvala navijačem za spodbujanje skozi celotno tekmo."

Z zmago so nogometaši Brinja zanesljivo na prvem mestu kadestske in skupne lestvice 2.SML/SKL zahod.

Prihodnji krog sledi gostovanje pri zelo dobri ekipi Dren Vrhnike. Tekma se bo v nedeljo 03. novembra na Vrhniki pričela ob 12. uri.