2.SML> Deveta prvenstvena zmaga

BRINJE GROSUPLJE : DOB 1 : 0 (0:0)
Žan Poljanšek(56')

Tradicionalni nasprotnik, s katerim so se grosupeljski mladinci srečali že enajstič v zadnjih štirih sezonah. Le ena tekma se je v dosedanjih srečanjih končala z remijem, vedno pa je bil dosežen vsaj eden zadetek.

Nogometaši Brinja so odločno pričeli srečanje na domačem igrišču z umetno travo, vendar v prvem polčasu niso uspeli zatresti mreže gostov.

Drugi polčas se je nadaljeval v podobnem ritmu in v 11. minuti nasaljevanja je Žan Poljanšek dosegel zadetek za vodstvo z 1:0. Rezultat se do konca srečanja ni več spreminjal.

Po tekmi je trener Borut Antončič povedal: "Skozi celotno srečanje smo bili boljši nasprotnik, na sploh sta bila pristop in razpoloženje za igro prava, posledica česar je bila izrazita terenska premoč, nasprotnik pa je pretil iz redkih protinapadov. Žal smo bili v zaključku akcij premalo natančni in odločni, tako da smo šele v nadaljevanju dosegli zadetek, ki je prinesel zmago. Čestitke fantom za prikazano in zmago, ter zahvala navijačem za vzpodbudo. Pred nami je neugodno gostovanje, na katerem bo potrebno pokazati enak pristop in odločnost."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

To je bila še osma zmaga mladincev Brinja v medsebojnih srečanjih z Dobom s katero ostajajo v vrhu prvenstvene lestvice 2.SML zahod.

V nedeljo 03.11.2019 ob 14:00 sledi gostovanje na Vrhniki pri Dren Vrhniki.