Z mešano ekipo članov in mladincev do zmage proti Vrhniki

Za nogometaši Brinja je še ena pripravljalna tekma. Obračun z Vrhniko je minil v znamenju mladih nogometašev, saj so priložnost za pridobivanje izkušenj v članski konkurenci dobili številni mladinci. Trener članske ekipe je na ta način pokazal, da v prihodnosti resno računa na domače fante.


Srečanje bi se za Brinje težko začelo boljše, saj je Kene že v 5. minuti dosegel zadetek za vodstvo. Kljub prevladi varovancev Gorana Markovića so gostje v 20. minuti uspeli zadeti in izenačiti rezultat. Modro-rumeni so še naprej prevladovali in si ustvarili nekaj priložnosti za zadetek, a jih niso uspeli izkoristiti. Ekipi sta na odmor odšli rezultatsko poravnani.


V drugem delu tekme so vstopili vsi igralci, ki so bili prvi polčas na klopi. Želja po golu je bila še naprej prisotna in v 52. minuti je Hojč uspešno zaključil napad Brinja za vodstvo z 2:1. Slednje pa ni trajalo dolgo. Že 2 minuti kasneje so nogometaši Vrhnike izid poravnali. Ravnovesje moči na igrišču se je vendarle nekoliko poravnalo, a domači so vseeno uspeli priti do zmage. Hojč je v 68. minuti dosegel še svoj drugi zadetek na srečanju in postavil končni rezultat 3:2.


Jutri je za nogometaše Brinja na sporedu nova pripravljalna tekma. V gosteh se bodo pomerili s Koprom. Srečanje se bo začelo ob 15.30.


Brinje Grosuplje 3:2 Vrhnika


Začetna postava: Trobec, Abdić, Beguš, Šporar, Miklič, Dergič, Boh, Djelovci, Ostojić, Kene, Hajdinjak.
Klop: Zrnec, Lazarević, Tomažin, Čeferin, Štrekelj, Hojč, Nikić, Šparovec.