Marko Brkić po zmagi nad Rogaško - To je lepa nagrada za naš trud

NK Brinje Grosuplje je odlično krenil v spomladanski del sezone. Modro-rumeni so v gosteh premagali Rogaško in domov prinesli tri točke. Po tekmi je svoje misli strnil Marko Brkić, strelec prvega zadetka na srečanju.

Komentar tekme

Za nami je težka tekma. Pred srečanjem smo naredili dobro analizo in vedeli smo, kako neugoden nasprotnik je Rogaška. Zelo nevarni so iz protinapadov, poleg tega pa imajo zelo dobro tranzicijo iz obrambe v napad. Vseh 90 minut smo bili maksimalno osredotočeni, dali smo vse od sebe in na koncu nam je to prineslo zmago. Pripravljalno obdobje smo zelo dobro oddelali in to je lepa nagrada za naš trud.

O pomenu te zmage za ekipo

Ena zmaga še ne pomeni, da lahko v ekipi zavlada evforija. Nič še ni končano. Imamo še 11 tekem, na katerih bomo poskušali zabeležiti dobre rezultate. Bomo pa zagotovo v naslednji dvoboj odšli z večjo mero samozavesti, ki je doslej mogoče nismo imeli.

O doseženem zadetku

Zadetek je plod celotne ekipe. Danes sem ga dosegel jaz, naslednjič ga bo kdo izmed soigralcev. To niti ni tako pomembno. Seveda sem vesel, da mi je uspelo zatresti mrežo nasprotnika, a najbolj pomembno je, da smo zmagali in osvojili pomembne tri točke.

Pogled naprej. O prihajajoči tekmi z Aluminijem

En dan bomo imeli na voljo, da se dobro spočijemo. S ponedeljkom pa se začne priprava na tekmo z Aluminijem, ki zagotovo ne bo lahka. Aluminij je kvalitetna ekipa, ki je tik pod vrhom lestvice. A tudi mi imamo svoje kvalitete, poleg tega pa igramo na domačem igrišču pred našimi navijači. Ponovno bomo dali vse od sebe, da naredimo pozitiven rezultat.