Tokrat v boj za točke že v petek

Tokrat bodo nogometaši Brinja prvenstveno tekmo odigrali v nekoliko drugačnem terminu. Na gostovanje v Lendavo se bodo odpravili že v petek, saj se bodo ob 18.00 pomerili z Nafto.

Varovanci Gorana Markovića se na oddaljeno gostovanje odpravljajo z dobro popotnico. Minuli konec tedna so na domačem igrišču premagali Rudar in se nekoliko odlepili iz mest, ki so nevarna za izpad iz lige. Sedaj imajo pred predzadnjim Dobom 5 točk prednosti. Na zadnjem srečanju je zablestel Domen Klančnik, ki je s pravo mojstrovino dosegel zmagoviti zadetek.

Tokratni nasprotnik Brinja bo Nafta. Zasedajo 7. mesto na prvenstveni lestvici in v spomladanskem delu še nimajo zmage, a je potrebno opozoriti, da so (tako kot Brinje) imeli zelo zahteven uvod v nogometno pomlad. Izgubili so proti Iliriji in Rogaški, v prejšnjem krogu pa so remizirali z Aluminijem.

Na tekmi v Grosuplju so slavili gosti. Bili so boljši z rezultatom 1:3 in domov odnesli vse točke. Vendar je položaj pred tokratnim obračunom povsem drugačen. Ekipa Brinja je močnejša in v dobri formi, zato bo petkov obračun zagotovo napet.

#DajmoBrinje