3.SNL> Niz devetih tekem brez poraza končan

BRINJE GROSUPLJE : TINEX ŠENČUR 0 : 1 (0:1)
Samo Kokalj(11')

Kar od 20. septembra 2020 so bili Grosupeljčani v 3. SNL zahod neporažen. Povedano drugače, nogometaši Brinja Grosuplje so po devetih tekmah brez poraza, šele drugič v prvenstvu iz igrišča odšli sklonjenih glav.

Nogometašem Brinja tokrat ni uspelo ponoviti igre, kakršno so prikazali med tednom v Vipavi. Sicer čvrsta, na trenutke pregroba igra, je v prvem polčasu več ponudila gostom iz Šenčura, ki so z zadetkom Sama Kokalja uspeli povesti z 0:1.
V drugem polčasu so Grosupeljčani dvignili raven svoje igre, vendar ne dovolj, da bi uspeli doseči zadetek. Še najbližje so mu bili, ko je Matevž Hribar s strelom stresel desno vratnico gosujočega vratarja. Končni rezultat 0:1.

Trener Sanel Konjević je po tekmi povedal: "Tekma je bila nadpovprečna za 3 ligo v smislu tempa, agresivnosti in borbe. Žal je sodnik s svojimi odločitvami negativno vplival na igro kar je povzročalo nenehne napetosti med igralci na terenu. Šenčur je bil precej bolj konkreten v 1.polcasu in imel več obetajocih napadov. Gol smo prejeli prakticno iz nenevarnega meta iz avta. V 2 polcasu smo diktirali tempo in igro, bili bolj nevarni in z malce več sreče in iznajdljivosti bi si verjetno zaslužili točko."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Grosupeljčani so ostali na 3. mestu 3.SNL zahod - liga za prvaka. Naslednji vikend v ligi z lihim številom ekip, nogometaši Brinja Grosuplje počivajo. Naslednjo tekmo bodo igrali v sredo 02.06.21, ko bodo gostovali pri drugo uvrščeni Izoli.

Video posnetek tekme: