3.SNL> Derbi najboljših ekip spomladanskega dela prvenstva

Naslov prvaka 3.SNL zahod je že v rokah Nogometnega kluba Brinje Grosuplje. Težko pričakovan dvoboj klubov, ki vso pomlad odstopata od konkurence, bo tako le prestižnega pomena. V tem kontekstu lahko pričakujemo zanimivo nogometno predstavo. Gostje iz Izole prihajajo v Grosuplje, glede na medsebojni dvoboj v jesenskem delu prvenstva, v precej spremenjeni postavi.

Pred sobotno tekmo je trener Goran Marković povedal: "Čaka nas derbi proti ekipi Izole. Čeprav smo si zagotovili že napredovanje v višji rang tekmovanja, si želimo odigrati prvenstvo maksimalno resno do konca. Pričakujemo lepo število gledalcev, da pridejo na štadion pozdraviti fante, saj so si to zaslužili ob zgodovinskem uspehu. Na nas pa je, da nadaljujemo v tem ritmu kot smo odigrali do sedaj"

Podobno kot glavni trener meni tudi mladi nogometaš Ajdin Dergić, ki mu je uspel odličen prehod iz mladinske v člansko kategorijo in mu mirno lahko rečemo odkritje letošnje sezone: "K nam prihaja kvalitetna ekipa, ki se je v zimskem premoru močno okrepila in tako ujela niz dobrih rezultatov v spomladanskem delu, zato pričakujem težek dvoboj z veliko borbe. Kljub odločenemu prvenstvu, moramo še naprej ostati osredotočeni in se držati navodil. In kot ekipa vas vabimo na še eno zanimivo tekmo, ki je tudi predzadnja na domačem igrišču v letošnji sezoni."

Po čustvenem tednu in veselju minuli vikend, nogometaši obljubljajo, da do konca prvenstva ne bodo popuščali. Zato v soboto 14.05.2022 ob 17. uri vabljeni v Športni park Brinje, da pozdravite prvake 3. SNL zahod za sezono 2021/2022.

Video prenos tekme:

3.SNL> Rezultat, ki navdušuje in obvezuje

SAVA KRANJ : BRINJE GROSUPLJE 0 : 5
Matej Čož(19', 32'), Milan Đajič(31'), Kevin Tomšič(42'), Al Mahič(52')

19 minut je domača obramba zadrževala napade grosupeljskih nogometašev, nato je bilo vse hitro odločeno.

Preberi več

1.SML/SKL> Mladinci in kadeti samozavstno pričakujejo Bravo

23.krog>
U-19> DRAVA PTUJ : BRINJE GROSUPLJE 0 : 5
Aleks Ristić(37'), Blaž Štrekelj(54'), Nejc Močnik(60', 63'), Mihajlo Maletić(65')
U-17> DRAVA PTUJ : BRINJE GROSUPLJE 0 : 2
Kristijan Bandur(31'), Denis Nikić(49')

22.krog>
U-19> BRINJE GROSUPLJE : KOPER 2 : 0
Nejc Močnik(8'), Nik Zrnec(15')
U-17> BRINJE GROSUPLJE : KOPER 2 : 1
David Vitamvas(49'), Aleks Ristić(72')

Mladinci U-19 in kadeti U-17 so v zadnjem obdobju ujeli pravo formo in v štirih tekmah zabeležili štiri zmage.

Preberi več

3.SNL> Brinje drvi proti cilju

BRINJE GROSUPLJE : POSTOJNA 10 : 0
Ajdin Dergić(2'), Milan Đajič(16'), Kevin Tomšič(17'), Matej Čož(28', 31', 40'), Žan Poljanšek(55', 62', 85'), Jan Kovač(74')

Nogometaši Brinja Grosuplje niso ničesar prepuščali naključju.

Preberi več