Sezono 2024/2025 bomo začeli z gostovanjem v Beltincih

Danes, 27. junija, je bil v NNV Brdo opravljen žreb tekmovalnih parov 2. SNL za sezono 2024/2025. Ples kroglic je določil, da se bodo modro-rumeni 11. avgusta v prvem krogu nove sezone v gosteh pomerili z Beltinci.

Na prvo domače srečanje bo potrebno počakati do 25. avgusta, ko bodo v Grosuplju gostovali nogometaši Rudarja iz Velenja. 

Sezona se bo zaključila zadnji vikend maja 2025. Takrat bodo varovanci Gorana Markovića gostovali v Novi Gorici. 

Celoten razpored lahko najdete na naslednji povezavi: https://www.nzs.si/tekmovanja/?id_menu=237 

PRIČETEK TRENINGOV ZA SEZONO 2024/2025

U-19 08.07.24 ponedeljek

U-17 11.07.24 četrtek

U-15/U-14 15.07.24 ponedeljek

U-13/U-12 22.07.24 ponedlejek

U-11/U-10 29.07.24 ponedeljek

U-15c, U-13b, U-12b 29.07.24 ponedeljek

U-7, U-8, U-9 05.08.24 ponedeljek

U-6 02.09.24 petek

 

Trenerska piramida bo znana do konca tedna.

Dobrodošel, Kristjan!

Obrambna vrsta Brinja ima novo okrepitev. V Grosuplje na posojo iz Brava prihaja centralni branilec Kristjan Trdin.

IMG 20240613 WA0001

Obetavni 20-letnik je nogometno šolo opravil pri Bravu in v vseh selekcijah nastopal na prvoligaškem nivoju. Poleg tega je bil reden član reprezentanc Slovenije do 15, 16, 18 in 19 let. Ob prehodu v člansko konkurenco je odšel na posojo v Bilje, kjer je zbral 25 nastopov in en zadetek. Sedaj v želji po novem koraku naprej v karieri prihaja k modro-rumenim.

Ob sklenitvi sodelovanja je dejal: »Vesel sem, da sem prišel v urejeno okolje, kjer se dobro dela in so zadeve na visokem nivoju. Vse to so stvari, ki jih potrebujem za napredek, kar je zame zelo pomembno. K lažjemu prehodu v novo okolje bo zagotovo pripomoglo dejstvo, da nekaj fantov že poznam, zato se že veselim začetka priprav in nove sezone. Po uspešni lanski sezoni bodo cilji zagotovo visoki in dal bom vse od sebe, da bom pomagal ekipi do dobrih rezultatov.«

Posoja je plod korektnega sodelovanja med kluboma, kar v NK Brinje Grosuplje vselej cenimo. 

Dobrodošel v Brinju, Kristjan!

Nejc Klašnja se vrača domov

Nejc Klašnja bo ponovno nosil modro-rumeni dres. Bivši kapetan mladinske reprezentance Slovenije, ki se najboljše znajde na položaju centralnega branilca, se v Grosuplje seli iz Radomelj.

klasnja4

Nejc Klašnja je svoje prve nogometne korake naredil v Grosuplju. Nogometno pot je začel pri osmih letih in ostal v rumeno-modremu dresu do kadetske selekcije, ko se je pridružil Domžalam.

Pri Kamniški Bistrici je igral tako za kadete kot tudi za mladince, na polovici sezone 2021/2022 pa se je pridružil Celju. Poleg nastopov za ekipo do 19 let je zabeležil tudi en (sedaj ima štiri) nastop v prvi slovenski nogometni ligi. V iskanju novih igralnih izkušenj je 20-letnik, ki še vedno lahko igra v mladinskih selekcijah, na začetku letošnje sezone odšel na posojo k drugoligašu iz Slovenske Bistrice, kjer je zbral 11 nastopov, nato pa se je kot posojen igralec vrnil v Brinje, kjer je ostal pol leta. Sledila je vrnitev v Celje, na polovici lanske sezone pa je odšel v Radomlje.

Ob ponovni vrnitvi v domače okolje, je dejal: »V lanski sezoni nisem dobil prave priložnosti, da bi se lahko dokazal. Pri moji starosti je ključnega pomena, da igraš tekme in nabiraš minute ter izkušnje, saj lahko le tako napreduješ. Odločitev za Brinje je bila preprosta. Vem, da gre klub v pravo smer, vem, da se dobro dela, in vem, da lahko tukaj še ogromno napredujem.«

klasnja5

Na prvo vrnitev v Brinje ima zelo lepe spomine: »Staff je odličen, s fanti smo se dobro ujeli, poleg tega pa vem, da bo ekipa kvalitetna in da bomo lahko konkurenčni.«

Od novega poglavja v modro-rumenem dresu si želi predvsem, da bo s konstantnimi igrami naredil korak naprej: »Želim si nadaljevati svojo nogometno pot tako, da bom redno igral, saj vem, da lahko dosežem tudi nekaj več in igram na višjem nivoju. Na prvem mestu pa je vseeno cilj, da pomagam ekipi, da dosežemo zastavljene cilje.«

Nejc, dobrodošel nazaj v Brinju!

Končan GROSUPLJE OPEN 2024

Prvi je bil organiziran sedaj že daljnega leta 2003, nato pa zaporedno, z izjemo enega leta, vsako leto do sedaj. Prav gotovo eden največjih in najbolj tradicionalnih nogometnih turnirjev za mlade nogometaše v regiji.

Preberi več

Kadrovanje se nadaljuje. Dobrodošel, Jan!

Kadrovanje modro-rumenih se nadaljuje. Ekipi Brinja se je pridružil 20-letni vezist, Jan Rovšek.

rovsek

Bivši kadetski reprezentant Slovenije v Grosuplje prihaja iz Šenčurja, kjer je v lanski sezoni nastopal v 3. SNL in na 23 tekmah dosegel 4 zadetke. Večino mladinskega nogometa je odigral pri Bravu, le zadnjo sezono je nosil dres Radomelj. 180 centimetrov visok nogometaš se najboljše znajde na položaju defenzivnega vezista.

Ob sklenitvi sodelovanja je dejal: »Vesel sem, da sem naredil korak naprej v svoji karieri in se pridružil Brinju. Prihajam v urejeno okolje, kjer se vrhunsko trenira in je veliko možnosti za napredek. Brinje spremljam že nekaj časa in lahko rečem, da se v Grosuplju igra zelo lep nogomet, zato se še toliko bolj veselim treningov in tekem v modro-rumenem dresu. Nadejam se, da bo prehod iz tretje v drugo ligo gladek in že komaj čakam, da začnemo s pripravami na novo sezono.«

Jan, dobrodošel v Brinje!