3.SNL> V Postojni brez zadetkov

POSTOJNA : BRINJE GROSUPLJE 0 : 0

Nogometašem Brinja kljub priložnostim, žoge ni uspelo spraviti za hrbet domačega vratarja.

V Postonji so se grosupeljski nogometaši spoprijeli z zahtevnimi razmerami na tamkajšnem igrišču. Močan veter, ter mehko in neravno igrišče so bili ključni dejavniki, ki so onemogočali igro nogometašev obeh moštev.

Skozi celotno srečanje je bilo Brinje Grosuplje dejavnejše in konkretnejše moštvo, ki si je priigralo veliko priložnosti, ko bi žoga lahko končala v domači mreži. Domači so imeli priložnosti prdvsem v prvem polčasu, ko se je nekajkrat izkazal vratar Ožbej Kisovec.

Trener Goran Markovič je po tekmi povedal: "Tekma v zelo težkih pogojih na meji regularnosti.. Prilagodili smo se kolikor se je dalo, ampak na žalost nam tekme ni uspelo obrniti v svoj prid, saj smo si vseeno ustvarili lepo število priložnosti za tako tekmo. Fantom nimam kaj očitati saj so si res želeli, da bi vpisali nov komplet točk. Čaka nas nov teden treningov in tekma, da se vrnemo na začrtano pot."

Postva Brinje Grosuplje: Ožbej Kisovec, Adnan Abdić, Anže Šparovec, Matej Čož, Al Mahič, Domen Klančnik, Ajdin Dergić, Kevin Tomšič, Rok Šporar, Peter Luštek, Nejc Pušnik. Rezervni igralci: Tim Tomažon Beguš, Jan Keržič, Nik Zrnec, Gregor Dorniž, Damis Šabić, Peter Čeferin, Jon Fridl Jarc.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Prihodnji vikend v Grosuplje prihaja Sava Kranj. Tekma bo na sporedu v nedeljo 17.10.2021 ob 15. uri

Video posnetek tekme: