3.SNL> Rutinska zmaga v 12. krogu

BRINJE GROSUPLJE : SVOBODA LJUBLJANA 3 : 0
Kevin Tomšič(19'), Ajdin Dergić(40'), Jaka Nežmah(87')

Po zmagi nad gosti iz ljubljanskega Viča, Brinje Grosuplje bližje vrhu lestvice 3.SNL zahod.

Kljub temu, da je bila zelenica grosupeljskega stadiona odlično pripravljena, pa nogometaši niso sledili danim pogojem, saj je bilo v igri precej nepotrebnih tehničnih napak.

Nogometaši Brinja so bili vseskozi podjetnejši imeli nekaj situacij iz katerih bi lahko povedli že pred 19. minuto, ko je akcijo za vodstvo Brinja zaključil Kevin Tomšič. V 40. minuti je vodstvo Brinja povišal Ajdin Dergić, potem ko je zadel z glavo.

Tudi v drugem delu igre so bili boljši nogometaši Brinja, vendar pa jalove premoči niso uspeli pretopiti v zadetek, vse dolker nista na sceno stopila mladinca, ki sta priložnost dobila v zaključku tekme. Nejc Močnik je opravil večino dela, Jaka Nežmah pa je nesebično podajo soigralca zaključil z zadetkom.

Trener Goran Markovič je po tekmi povedal: "Tekma na kateri nismo bili pravi, razloge moramo poiskati predvsem pri sebi. Rezultat se je na koncu izšel kot smo si želeli, ampak na igrišču smo bili daleč od željenega nivoja. Sedaj nas čaka še zadnjih 14 dni, kjer nas čakajo tri zahtevna gostovanja, kjer si želimo biti uspešni in jesenski del zaključiti s pozitivnim rezultatom. Na koncu čestitke za dobro odigrano tekmo obeh mladincev, ki sta dobila prve minute na članskem nivoju in ob tem skreirala tretji gol na tekmi."

Podrobmnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Naslednji vikend sledi gostovanje pri Lescah, ki imajo s tekmo več štiri točke prednosti na prvenstveni lestvici 3.SNL zahod.
Video posnetek tekme: