3.SNL> Z zmago vse bližje vrhu

ŠOBEC LESCE : BRINJE GROSUPLJE 0 : 2
Al Mahič(72'), Peter Luštek(93')

Nogometaši Brinja niso dovolili da bi se tok zgodovine spremenjal in domačine v vlogi gostitelja v okviru tekmovanja 3.SNL premagali že četrtič zapored.

Brinje Grosuplje je od samega začetka prevzelo pobubudo na igrišču in celoten prvi polčas diktiralo ritem igri. Ob mogoče celo najboljšem polčasu Grosupeljčanov v letošnjem prvenstvu, je ob nekaj lepih priložnostih manjkal le zadetek v mreži gostiteljev.
V nadaljevanju igre v drugem polčasu, so domačini pritisnili proti vratom Brinja in zadeli tudi prečko vrat Brinja. V nadaljevanju so Grosupeljčani uspeli vzpostaviti ravnotežje v igri v nadaljevanju pa prevzeli pobudo. V 72. minuti je Al Mahič izkoristil posajo iz desne strani in za glavo zadel za vodstvo z 0:1. Ob samem zaključku tekme je zmago Brinja s svojom prvencem v 3.SNL potrdil Peter Luštek.

Po tekmi je trener Goran Marković povedal: "Zahtevno gostovanje, kjer je bilo malo konkretnih priloznosti za zadetke. V prvem polčasu smo bili boljša ekipa, ampak dobrih situacij nismo uspeli pretvoriti v zadetek. Start drugega polcasa je bil slab, tako da smo 15minut trpeli in to je bilo vse kar so domačini imeli na tekmi. Po eni uri igre smo se stabilizirali in povedli. Do konca tekme smo tekmo kontrolirali in na koncu z lepim zadetkom zmago potrdili. V zadnjem tekmu nas čakata še dve zahtebni gostovanji, kjer si želimo kompletnega izkupička"

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Lestvica 3.SNL zahod

V sredo 10.11.21 sledi gostovanje pri še enem klubu z visokimi ambicijami. Zaostala tekma proti Izoli se bo igrala v Piranu ob 19. uri, predvideno tudi z neposrednim prenosom na našem YouTube kanalu.

Video posnetek tekme: