Izpadli v predkrogu Pokala Pivovarna Union

ZAGORJE : BRINJE GROSUPLJE 8 : 7 (2 : 2)
Matija Kosmač(44', 47'), Arijan Djelovici(69'-11m), Matej Čož(85')

Brinje Grosuplje je v Zagorje odhajal kot veliki favorit za napredovanje v naslednji krog tekmovanja, a so domačini pripravili veliko presenečnje.

Kljub temu, da v prvi postavi Brinja ni bilo niti enega igralca iz tekme minulega kroga 2.SNL proti Iliriji, to ne more biti izgovor za poraz in izpad iz nadaljnega tekmovanja. Igralci, ki bi že po naravi položaja v ekipi, na takšni tekmi morali pokazati svoj maksimum, so milo rečeno odpovedali. Zaostanek po prvem polčasu z 2:0 pove vse.
V drugem polčasu so sicer uspeli pripraviti delni preobrat, ko sta zadela Arijan Djelovici iz 11m in ob zaključku tekme Matej Čož, ki je izid poravnal na 2:2. Za popoln preobrat je zmanjkalo časa, potnika v naslednji krog pa so določili kazenski streli.
Trener Goran Marković je bil po tekmi zelo kritičen do večine svojih varovancev, ko je povedal: "Pokalno tekmovanje, kjer smo si želeli biti tekmovalni in poizkušali priti čim dlje se je za nas končalo že na prvi stopnički proti ekipi Zagorja. Ekipa Zagorja je zasluženo napredovala, odigrala kvalitetno v fazi branjenja, predvsem pa so se borili do zadnje sekunde, tako da še enkrat kapa dol. Za našo ekipo pa ni veliko za povedati, fantje vejo za kaj se borijo in kaj si želijo. Po tej tekmi pa bi se večina igralcev morala zamisliti in razmisliti, da si poiščejo sredino, kjer bodo imeli večjo minutažo, kajti po današnji tekmi so daleč od minut v 2.SNL. Kaj in kako naprej pa se bomo odločali po prespani noči in ko se še enkrat iskreno pogovorimo na treningu."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Ne glede na vse bo fokus že na četrkovem treningu usmerjen v nedeljsko drugoligaško srečanje, ko bo ob 17. uri v Grosupljem gostovala Rogaška.