Poraz kadetov v Veliki Polani proti Nafti 1903

NAFTA 1903 : BRINJE GROSUPLJE 2 : 1
Urh Zelnik(84')

Želje kadetov pred "najdalšim" gostovanjem so bile jasne, prinesti nove točke v zbir za prvenstveno lestvico 1.SKL.

Želja je pomemben element nogometne igre, a ob njej so potrebni tudi drugi elementi, ki pa so jih grosupeljski kadeti pozabili doma. Tekme so se lotili na napačen nači, kar je Nafta znala kaznovati in na koncu kincev tudi zasluženo zmagala. 

Po neuspešnem lovu za nove prvenstvene točke je trener Erik Marinšek povedal: "Za nami je naivno odigrana tekma, ki si je nikakor nismo smeli privoščiti. V tekmo smo vstopili podcenjevalno in predvsem neodgovorno, zmago pa smo v glavah vpisali že pred samim začetkom tekme. Vse skupaj je privedlo do velikega števila napak v obrambi in nerazumljivih odločitev posameznih igralcev, kar je borbenim domačinom omogočilo, da so 2x izkoristili podarjeno. Na drugi strani, smo si tekom tekme ustvarili več kot dovolj dobrih situacij, ki bi jih morali pretvoriti v zadeteke in tekmo obrniti v svojo korist, vendar si tokrat glede na vse prikazano na igrišču enostavno nismo zaslužili več kot to kar smo dobili. Časa za iskanje ''krivcev'' ni veliko, zato moramo vsi skupaj hitro pozabiti zaušnico iz prekmurja in se predvsem v glavah pripraviti na novo tekmo, ki sledi že čez 2 dni."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Že v soboto sledi nova preizkušnja. V Grosuplje prihaja Olimpija Ljubljana, tekma se bo pričela ob 16:30 na igrišču z umetno travo.