Nogometašem Brinja Grosuplje ni uspelo nadaljevati niza

BRINJE GROSUPLJE : PRIMORJE 0 : 2
 
Grosupeljskim nogometašem ni uspelo izkoristiti kulise ob otvoritvi nove tribune, ter nadaljevati usopešen rezultatski niz.
Zmaga na zadnji prvenstveni tekmi prvega dela prvenstva, bi Grosupeljske nogometaše dvignila na željeno mesto na prvenstveni lestvici 2.SNL. Žal razplet tekme ni šel v željeno smer. Nepotrebni napaki sta povzročili dva lahka zadetka gostom. Na drugi strani, pa kljub nekaj lepim priložnostim Grosupeljčani niso uspeli zatresti nasprotnikove mreže.
 
Goran Marković je po tekmi povedal: "Tekma na kateri smo dejansko zmago podarili gostom. Narediti dve taki napaki v trenutkih, ko imaš vse pod kontrolo, je težko pričakovati boljši razplet. Na žalost nismo uspeli nadgraditi celotnega dogodka, ki se je odvijal pred in med tekmo. Določeni igralci na žalost niso dorasli nivoju, katerega zahteva to tekmovanje. Informacij imajo dovolj, na njih je samo da zahteve izpeljejo, ampak za nekatere je to na žalost, kot sem že omenil preveč. Zopet smo se vrnili dve stopnički nazaj in sedaj imamo tri zelo zahtevne tekme, ki nam bodo podale smernice za naprej. Že naslednji vikend na domačem igrišču proti ekipi Krke, ki so nam zadali najhujši poraz v prvem delu tekmovanja."
 
Postava Brinje Grosuplje: Ožbej Kisovec, Peter Čeferin, Anže Šparovec, Arijan Djelovci, Al Mahič, Domen Klančnik, Jan Kovač, Ajdin Dergić, Milan Đajič, Rok Šporar, Nejc Pušnik. Rezervni igralci: Jaka Grilj Miletič, Zufer Shaini, Matej Čož, Gregor Dorniž, Anže Pucihar, Aleks Ristić, Sandi Ćoralić, Tim Tomažon Beguš.
 
Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.
 
Prihodnji vikend sledi še ena domača tekma, s katero se pričenja druga polovica prvenstva. V goste prihaja novomeška Krka. Tekma se bo v soboto pričela ob 13:30.