Krka tudi v drugo premagala Brinje Grosuplje

BRINJE GROSUPLJE : KRKA 1 : 3
Mario Jelavić(23'-11m), Josip Krznarić(53'), Kristijan Blaževski(65'); Nejc Pušnik(76')
 
Krka še v drugo premagala Brinje Grosuplje.
Nogometašem Brinja Grosuplje se nekatere zadave na tekmi enostavno ne zložijo tako kot bi si želeli. Nasprotniki so enostavno dovolj kvalitetni, da znajo kaznovati skoraj vsako napako. Tako je bilo tudi tokrat, ko so Grosupeljčani imeli pred vsakim gostujočim zadetkom izjemne situacije za dosego zadetkov, ki pa jih na žalost niso izkoristili. Zadetek Nejca Pušnika, ki je v 76. minuti zadel za znižanje zaostanka na 1:3 je bil prepozen, da bi se Brinje Grosuplje še vrnilo v igro.
 
Po tekmi je trener Goran Marković povedal: "Prvi krog drugega dela se ni izšel, kot smo si želeli. Fantom nimam kaj očitati, saj smo dali svoj maksimum v tem trenutku. Ustvarili smo si lepo število obetavnih akcij in priložnosti, da bi se tekma odvila v drugo smer, ampak smo na žalost bili neuspešni. Na drugi strani, pa nasprotnik izkoristi vsako našo minimalno napako in tako je bilo tudi tokrat. Najverjetneje se že ponavljam, ampak glede na dogajanja na tekmah bi si zagotovo zaslužili boljši točkovni izkupiček, ampak zmeraj zmanjka pika na i. Imamo še dve zelo zahtevni tekmi, kjer si želimo osvojiti še kakšno točko, da ostanemo blizu ekip, ki se bodo borile za obatanek. Na koncu moramo pohvaliti tudi vse ostale ljudi v klubu, ki se trudijo z organizacijo tekme, da zaanimirajo se vec gledalcev na tribune in nam pomagajo v zahtevni sezoni 2.SNL."  
 
Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.
 
Postava Brinje Grosuplje: Urban Trobec, Anže Šparovec, Arijan Djelovci, Al Mahič, Zufer Shaini, Jan Kovač, Ajdin Dergić, Milan Đajič, Rok Šporar, Nejc Pušnik, Denis Boh. Rezervni igralci: Ožbej Kisovec, Vid Hojč , Matej Čož, Gregor Dorniž, Aleks Ristić, Anže Pucihar, Anel Islamagić, Sandi Ćoralić, Tim Tomažon Beguš.
 
Prihodnjo nedeljo sledi gostovanje v Krškem, kjer se bo tekma pričela ob 13:30 uri.