Poraz na pripravljalni tekmi proti Krki

Generalka pred nadaljevanjem prvenstva se rezultatsko ni odvila po željah Brinja. Varovanci Gorana Markovića so morali v gosteh priznati premoč Krki, ki je bila boljša z rezultatom 2:0.

Dolg niz pripravljalnih tekem so modro-rumeni zaključili s srečanjem proti Krki. Cilj obračuna je bil, da strokovni štab identificira še zadnje pomanjkljivosti v igri Brinja in jih v prihajajočem tednu odpravi. V kvalitetni tekmi, ki je že spominjala na tiste prvenstvene, so do zmage prišli domači. Prvi zadetek je padel v 41. minuti. Po hitrem protinapadu in manjši nepazljivosti v obrambi Brinja je bil Šugić prvič premagan. Drugi gol Krke je bil, roko na srce, prava mojstrovina. Močan strel z razdalje 25 metrov je končal v levem zgornjem kotu gola in vratar Brinja je bil tudi tokrat povsem brez moči. 

Prva rezultatsko pomembna tekma pa šele prihaja. V soboto, 4. marca ob 15.00, se bodo varovanci Gorana Markovića v gostujočem prvenstvenem obračunu pomerili z Rogaško in tako začeli borbo za obstanek v drugi ligi.