U-15 A: Pomembna zmaga

BRINJE GROSUPLJE : PRIMORJE VIPAVA 2:0 (1:0)
strelci: Lampret Urh, Berdajs Gal

V pomembni in zahtevni tekmi so grosupeljski nogometaši v vsakem polčasu dosegli po gol. Nihanja v igri, predvsem v drugem polčasu, pa tokrat niso bila usodna tako kot so bila minuli krog.

"Tokratno tekmo smo odigrali že med tednom na domačem igrišču. Tekma je bila za nas zelo pomembna, saj smo se zavedali, da k nam prihaja direktni konkurent. Ne glede na "slabše" treninge (z vidika odnosa do treninga) so bili fantje pred tekmo zelo motivirani. V prvem polčasu smo prevladovali na igrišču in lahko rečem, da so igralci nekaj akcij lepo izpeljali. V drugem polčasu so bila obdobja, kjer nas žoga ni poslušala, ampak na srečo nismo bili kaznovani. Ko smo po lepi akciji še drugič zadeli, je bilo srečanje odločeno. Do konca jesenskega dela so še trije krogi, za nas bodo to pomembne tekme, tako da je potrebno še naprej držati nivo resnosti na treningu in se ne zadovoljiti s trenutnim izkupičkom na lestvici. Čestitke fantom za zmago."; je dogajanje na tekmi komentiral trener Goran Markovič.

Z zmago se selekcije nogometašev NK Brinja Grosuplje do 15. leta starosti zanesljivo drži v zgornjem delu prvenstvene lestvice 1.SNL starejših dečkov zahod.(gr)