U-15B: Z zmago zaključen jesenski del prvenstva

LJUBLJANA HERMES : BRINJE GROSUPLJE 0:4 (0:2)
Dajič 2x, Hrovat 2x

Nogometaši do 15 let, ki tekmujejo v 3.ligi MNZ Ljubljana so gostovali pri ljubljanskem Hermesu, ki svoje domače tekme igra v Športnem parku Šmartno. Grosupeljski nogometaši se niso obremenjevali z zahtevnimi pogoji za igro in s pravim pristopom tekmo tudi zasluženo zmagali.

Trener Erika Marinšek je bil po tekmi zadovoljen:
"Fante je tokrat čakala težka naloga, saj so poleg tekmeca morali premagati še težko razmočeno igrišče. Tekma se je začela bolje kot smo načrtovali, saj smo dosegli gol že po nekaj sekundah igre.  Do konca tekme smo nato prevladovali na igrišču, si ustvarjali lepe priložnosti, vendar realizirali le tri. Tekma se je tako zaključila z 0:4, po prikazanem pa bi bil rezultat lahko tudi višji. Čestitke fantom za pravi pristop k tekmi."

To je bil tudi zadnji jesenski prvenstveni krog, nadaljevanje sledi spomladi, ko bo konec marca 2017 v Grosuplju gostoval Dol. Grosupeljčani zasedajo tretje mesto na prvenstveni lestvici z enakim številom točk kot Dlan Logatec na četrtem in Dolomiti na petem mestu, za drugim pa zaostajoajo tri točke.(gr)