V derbiju so mlajši dečki morali priznati premoč Domžalam

BRINJE GROSUPLJE : IHAN DOMŽALE 2:6 (0:2)

V derbiju 11.kroga 1.lige mlajših dečkov MNZ Ljubljana so domžalski nogometaši ugnali grosupeljske vrstnike.

Gostje iz Domžal so prvi polčas dobili z 2:0, toda po premoru so Grosupeljčani zaigrali veliko bolje in izid poravnali na 2:2. To je bilo obdobje odlične igre Grosupeljčanov, ko gostje enostavno niso mogli iz svoje polovice igrišča. Na žalost, pa so gostom prehitro pustili, da so znova prešli v vodstvo in jim s tem dovolili ponovni dvig nivoja njihove igre. V nadaljevanju, so gostje še trikrat izkoristili priložnisti in zanesljivo zmagali.

Trener Janez Ferk:
"Tekma na nivoju, ki ga pogrešam v naši ligi. Žal se ni izšlo z zmago. Ekipa Domžal, v teh starostnih kategorijah navajena serijskega zmagovanja, je znala izkoristiti naše pomanjklivosti. Gole so zabili ob pravem času, na koncu pa so še olepšali rezultatsko sliko tesne in napete tekme. Preveč lahkotno smo zapravili naše priložnosti in prejeli prve štiri gole, da bi dogajanje na igrišču obrnili sebi v prid. Domžalam čestitam za predstavo."

Sledijo počitnice, ki ne bojo prav nič počitniške. Ob treningih sledi v četrtek gostovanje na Reki, v soboto 05.11.2016 pa nova zahtevna prvenstvena tekma proti Iliriji v Ljubljani.(gr)