Kadeti klonili v Šenčurju

ŠENČUR : BRINJE GROSUPLJE 1:0 (1:0)

Grosupeljski kadeti klonili v Šenčurju, neporaženih ekip v 2.SKL zahod tako ni več. Zadetek, ki so ga domači dosegli v prvem polčasu je zadostoval za domačo zmago. Kljub stalnemu pritisku proti vratom domačih, nogometašem Brinja Grosuplje ni uspelo doseči zadetka.

Trener Borut Antončič je po tekmi povedal:
"V vnaprej odigrani tekmi, smo gostovali v Šenčurju. Poleg težav s sestavo ekipe, nas je pričakalo težko igrišče, ki je bolj ustrezalo domačinom. Tekmo smo začeli malce previdno, kljub vsemu pa imeli terensko premoč, vendar pa si izrazitih priložnosti nismo priigrali. Nasprotnik je povedel po situaciji iz kota, ko smo sicer že imeli žogo "na nogi" za izbijanje, vendar je končala v naši mreži. Drugi polčas smo odigrali bolje, si pripravili kar nekaj situacij za zadetek, pritiskali na nasprotnika, vendar žal neuspešno... Fantje so si za prikazano zaslužili več, vendar takšen je nogomet, tako da moramo ta poraz čim prej pozabiti in po kratki praznični pavzi odločno kreniti v zaključek jesenskega dela."

Do konca jesenskega dela prvenstva so še trije krogi.V soboto 05.11.2016 sledi derbi med vodilnima ekipama lige, v Grosuplje ob 13:00 prihajajo vodilne Radomlje.(gr)