U-15 A: Pogum premalo za uspeh

BRINJE GROSUPLJE : DOMŽALE 1:4 (1:2)
Strelec: Lampret Urh

V 15. krogu  1. slovenske nogometne lige starejših dečkov zahod so v Grosuplju gostovale vodilne Domžale. To je bila ena tistih tekem, na kateri grosupeljski nogometaši niso imeli česa izgubiti.

Ne glede na to, da so gostje znali izkoriščati svoje prednosti, so grosupeljski nogometaši že v začetni fazi tekme uspeli preiti v vodstvo. V nadaljevanju tekme so gostje že do konca prvega dela igre rezultat obrnili v svojo korist, do konca tekme pa zadeli še dvakrat in zasluženo zmagali s 4:1.  

"Tokrat smo se pomerili s prvouvrščeno ekipo lige. Zoperstavili smo se jim hrabro in kljub našemu vodstvu so na koncu Domžalčani zasluženo rezultat najprej izenačili in nato še zanesljivo zmagali. Nam ostane, da še naprej treniramo, predvsem pa da si na takih tekmah več upamo. Na trenutke smo delovali kot da ekipa ne verjame, da lahko tudi takega nasprotnika presenetimo. Da bi lahko tudi take tekme, kjer je nasprotnik dominanten (v fiziki, hitrosti, moči) obrnili sebi v prid, moramo trenirati v kontinuiteti bolj resno, predvsem pa bolj z glavo - z željo po napredku. Do konca nas čaka še ena tekma, ko gostujemo v neugodnih Biljah, kjer bo potrebno iskati nove točke."; je po tekmi povedal trener Goran Markovič.

Pred zimskim premorom grosupeljske nogometaše čaka v soboto 26.11.206 ob 14:00 še zaostala tekma 13.kroga v Biljah. Tekma proti neposrednemu konkurentu na sredini lestvice bo še kako pomembna za mirno pripravo na nadljevanje prvenstva spomladi 2017.(gr)