U-15 A: V Kranju je bilo v igri več

NOGA TRIGLAV : BRINJE GROSUPLJE 4:2  (2:1)
Strelca: Zajc Aleksander, Tibola Jan

Na tekmi preobratov grosupeljskim mladeničem ni uspelo priti do ugodnega rezultata. Po vodstvu mladih nogometašev Brinja Grosuplja so domačini v nadaljevanju prvega polčasa prišli do popolnega preobrata. V samem začetku drugega polčasa so nogometaši Brinja Grosuplje izid izenačili, vendar so domači do konca tekme uspeli še dvakrat zadeti.

Trener Goran Markovič je po tekmi povedal:
"Tekmo v Kranju smo odigrali na visokem nivoju, predvsem prvih trideset minut. Potem pa se je zgodil 5-minutni mrk, kjer smo prepoceni zapravili vodstvo. Tudi v drugem polčasu smo hitro zadeli in izenačili. Tekmo smo kontrolirali, jo počasi umirjali, potem pa se je zopet zgodila individualna napaka, kar so domačini takoj izkoristili in tako povedli. Zadnjih 15 minut smo iskali še en zadetek, ampak nam na žalost ni uspelo, Triglavani pa so še četrtič zadeli v zadnjem napadu na tekmi. Čaka nas še ogromno dela do izpolnitve cilja, predvsem pa dobrih 40 minut na tekmi ne pomeni pozitivnega rezultata, tako da bo potrebno na tem graditi dalje."

Grosupeljski nogometaši po enajstih odigranih krogih zasedajo 7. mesto na prvenstveni lestvici. V prihodnjem vikendu del ekipe čaka prvenstvena tekma, del ekipe pa se bo drugič v klubski zgodovini udeležil temovanja Nike Premier Cup, ki bo potekal v organizaciji Nogometnega kluba Brinje Grosuplje v soboto 22.10.2016. Več o turnirju v prihodnjih dneh.(gr)