Kadeti odlični v zadnjem obdobju

NK BRINJE GROSUPLJE : ND BILJE 6:1
Strelci: Bajrektarević 2x, Pucihar, Šabić, Lampret, Novak M.;
NK ROLTEK DOB : NK BRINJE GROSUPLJE 0:2
Strelec: Bajrektarević 2x

V začetku spomladanskega dela so imeli kadeti precej težav z realizacijo, ko žoga enostavno ni hotela v gol. V zadnjih petih odigranih prvenstvenih tekmah 2.SKL zahod, pa so 5 krat zmagali in ob tem dosegli kar 20. golov. Sicer se je pojavil občasno kakšen nihaj v igrah, vendar so kadeti ob kvaliteti znali obrniti rezultat v svojo prid.
Glede na prikazano v zadnjih krogih je zadovoljen tudi trener Borut Antončič: "Po odpovedani tekmi 22. kroga, ko bi se morali odpraviti v Brda, smo v preteklem tednu videli dvojni spored. V sredo smo gostili ekipo iz Bilj in zasluženo zmagali. Skozi celotno srečanje smo dominirali in bili na splošno dobro razpoloženi in si poleg zadetkov pripravili še lepo število situacij, ki bi jih morali bolje zaključiti. Priložnost za dokazovanje sta dobila tudi igralca iz selekcije U15.
Drugačno sliko pa smo videli v soboto, proti ekipi iz Doba. Ko razpoloženost ni bila na pravem nivoju in se nam je enostavno pojavljalo preveč neizsiljenih napak, tako da nam nikakor ni uspelo povezati igre kot bi si želeli. Poleg tega je škripala tudi realizacija. Kljub vsemu smo bili dovolj kvalitetni, da smo ohranili mrežo nedotaknjeno, na drugi strani pa uspeli dva krat zadeti, kar je bilo dovolj za novo zmago. Čestitke fantom za novi zmagi in prikazano na igrišču."
V prihajajočem vikendu sledi tekma z Iliririjo 1911.(gr)