Člani opravili s prvim tednom priprav

Za grosupeljskimi nogometaši, ki se pripravljajo na nadaljevanja prvenstva v 3.SNL center je dober teden dni priprav. Treningi so bili v večjem delu posvečeni fizični pripravi.

Kljub zelo nizkim temperaturam je ekipa koristila domačo zelenico z umetno podlago, ter se potila v fitnesu Apolon. Kakšno je stanje v ekipi smo povprašali trenerja Gorana Markoviča, ki je povedal:
"Treningov se je udeleževalo od 22 do 28 fantov, nekateri pa so bili še odsotni zaradi službehih ali šolskih obveznosti. Ekipo bo za spomladanski del tvorilo 22 igralcev, od tega bo priključeno 5 igralcev mladinske ekipe. V naslednjem tednu bo jasno, kateri igralci bodo v spomladanskem delu tvorili ekipo."

Spremembe v članski ekipi v zimskem prestopnem roku:

odhod:   igralec  klub
  Aleš Zajc  Interblock
prihod:    
  Tilen Šilc  Ilirija
  Nejc Koler  Šenčur
  Marko Vidič  Šenčur

 Pripravljalne tekme v januarju:

22.01.2017 18:00  Brinje Grosuplje : Interblock
25.01.2017    Brinje Grosuplje : Šenčur
28.01.2017    Krka : Brinje Grosuplje

S člansko ekipo je vadilo tudi nekaj igralcev mladinske ekipe. Med njimi tudi novinci Vid Ambrož (Interblock), Žan Černivec (Interblock), Tilen Ivanovič (Krka), kateri prestopi so že dogovorjeni.

Na preizkušnji je še nekaj igralcev, ali bo tudi prišlo do njihovega sodelovanja z NK Brinjem Grosuplje, pa bo znano v prihodnjem tednu.(gr)