1.SNL U-15: Tudi Koper previsoka ovira

NK BRINJE GROSUPLJE : FC KOPER 0:4 (0:2)

Starejši dečki v 1. državni ligi še vedno niso ujeli pravega ritma. V sedmem prvenstvenem krogu so še šetič izgubili ter s tem padli na zadnje mesto prvenstvene lestvice 1.SNL u-15 zahod.

Situacija postaja zaskrbljujoča, tako jo ocenjuje tudi trener Janez Kovačič: "Sedma prvenstvena tekma ni prinesla nič novega. Nekako se nam ponavlja scenarij, katastrofalnega odprtja tekme in prelahko prejetega zadetka. Potem sicer nekaj poskušamo, a smo premalo konkretni. Nasprotnik nas potrpežljivo čaka in slejkoprej dokončno pokonča. Zdi se kot da pademo v črno luknjo, iz katere kljub temu da poskušamo, ne znamo in ne zmoremo splezati. Celostno gledano je situacija precej zaskrbljujoča. Kljub temu, da stvari ne funkcionirajo tako kot bi želeli, se je potrebni zavedati, da smo za situacijo največ krivi sami. Nekaj je strinjati se s tem da stanje ni v redu, nekaj povsem drugega pa na vsakem treningu in še pomembneje tekmi kazati, da želimo to spremeniti. Ne besede, ampak dejanja nas bodo rešila iz trenutne situacije."
V 8. krogu sledi gostovanje pri novomeški Krki. Kljub zahtevni situaciji je potrebno dvigniti glave in odigrati po najboljših močeh, kajti še po vsakem še tako hudem dežju je še vedno posijalo tudi sonce.(gr)