Kadeti v Biljah celili rane po porazu proti Dobu

NK BRINJE GROSUPLJE : NK DOB 2 : 3 (0:1)
Novak T., Šabić;

ND BILJE : NK BRINJE GROSUPLJE 0 : 1 (0:1)
Kušar;

V 9.krogu in zaostali tekmi 6. kroga prvenstva 2.SKL zahod so kadeti zabeležili poraz in zmago. Boleč je bil poraz proti Dobu, potem ko so nogometaši Brinja po zaostanku z 2:0 uspeli izid v drugem polčasu izenačiti, a v lovu na zmago v samem finišu tekme ostali praznih rok.

Med tednom so nato grosupeljski nogometaši v Biljah, kljub minimalni zmagi, zanesljivo prišli do polnega izkupička.
Po tekmah je trener Borut Antončič povedal: "V tekmi proti ekipi Doba smo doživeli težak poraz na domačem igrišču, ki si ga po prikazanem vsekakor nismo zaslužili. Kljub vodstvu gostov z 2 proti nič, ki je bil posledica dveh naivnih posredovanj ob prekinitvah, smo v nadaljevanju stopnjevali ritem in uspeli izenačiti. V zaključku tekme se nam igra na zmago žal ni obrestovala, saj smo zapravili priložnosti za zmagoviti zadetek, nasprotnik pa je praktično v zadnjem napadu, po protinapadu uspel zmagati. Čeprav takšni porazi še posebej bolijo, gredo vse čestitke fantom za prikazano igro in odnos skozi celo tekmo, žal jih na tej tekmi nogomet ni nagradil, še posebej pa smo lahko jezni sami nase zaradi zapravljenih priložnosti.
V zaostali tekmi, ki je bila odigrana v sredo smo gostovali v Biljah. Skozi celotno srečanje smo bili boljši nasprotnik, saj so bili domačini praktično nenevarni, pri nas pa je ponovno zatajila realizacija. Kljub vsemu, po dveh porazih dobrodošla zmaga, za mirno nadaljevanje prvenstva."
V soboto sledi zahtevno gostovanje pri Savi Kranj, kjer se bo tekma pričela ob 11. uri.(gr)

Foto: Boštjan Brüfach