u-15B> Nadigrani gostje iz Šmartnega

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ŠMARTNO 4 : 1  (2:0)
Kolbezen(12'), Viharev(16'), Pleško(51'), Janković(70'); Gajšek(38')

Po nekaj rezultatsko neuspešnih tekmah, tokrat grosupeljskih mladcev ni zaustavilo niti deževje, ki je močno spiralo vse udeležece tekme.


Hitro so nogometaši Brinja vsilili svoj način igre gostom iz obrobja Ljubljane. Že v prvi polovici prvega polčasa so dve akciji zaključili z zadetkom in v nadaljevanju brez težav nadzorovali potek srečanje.
V začetku drugega polčasa so gostje zadeli po odlično izvedenem kotu, ter se tako približali na gol zaostanka. Prejeti zadetek domačih ni zmedel. Nadaljevali so svojo igro in ob nekaj lepo izvedenih akcijah še dvakrat zadeli nasprotnikovo mrežo.
Trener Erik Marinšek: "Tekmo smo začeli dobro. Po uvodnih minutah smo nasprotnika umiri, držali žogo v naši posesti in dajali ritem tekmi. Tokrat nam je steklo tudi v napadu in hitro smo povedli z 2:0, kar je fante v igri še dodatno sprostilo. Drugi polčas smo začeli nekoliko nezbrano in po napaki v obrambi pustili, da se nam je nasprotnik približal na gol zaostanka. Nekaj minut so nato imeli pobudo gostje, vendar smo hitro ujeli ritem iz prvega polčasa in igro preselili pred nasprotnikov gol. Do konca tekme smo nato izpeljali še nekaj dobrih akcij in dvakrat tudi zadeli ter si priigrali zasluženo zmago, za dodaten zagon pred zaključkom jesenskega dela prvenstva."
Sledi vikend brez prvenstvenih tekem, nato pa prihaja v Grosuplje drugo uvrščeno Zagorje. Zmaga je lepa popotnica za dobro pripravo na tekmo. (gr)