Mladinci še drugič boljši od Slovana

NK BRINJE GROSUPLJE : ND SLOVAN 3 : 0 (2:0)
Hočevar(19'), Dacar(37'), Škerlj(80')

Potem ko so mladinci minuli krog izgubili sploh prvo tekmo v letošnjem prvenstvu, so tokrat pokazali da so prava ekipa.


Skozi vso tekmo so grosupeljski mladinci narekovali ritem igri. Gostom iz nekdaj ene najbolj priznanih nogometnih šol iz bivše skupne države niso niti za trenutek dovolili pomisliti na uspeh v Grosuplju.
Kljub nekaterim predvsem nepotrebnim napakam je bil trener Janez Ferk zadovoljen s svojo ekipo: "Ta tekma je bila predvsem potrditev, da en poraz ne sme in ne more vplivat na našo podobo, ki smo jo začeli graditi v juliju. Preveč dela je bilo vloženega v ta projekt. In danes smo to dokazali. Daleč od tega, da smo blesteli. Tekma nam je ponovno pokazala, da nas čaka še veliko dela. Napake pa so se tokrat potencirale bolj kot ponavadi. Zmaga je vendarle zaslužena. Nasprotniku nismo pustili, da bi nas resneje ogrozil, medtem, ko bi sami morali zabiti še kakšen gol več. Zdaj je na vrsti osvežitev fantov in priprava na zaključek jesenskega dela, začenši v vedno nepredviljivih Brdih."
ker je bila tekma odigrana že med tednom, sledi malo daljši premor do naslednje tekme. Čas za osvežitev pred zadnjimi tremi jesenskimi krogi prvenstva 2.SML zahod. Najprej sledi gostovanje v Goriških brdih, kjer se bo tekma pričela v soboto ob 14:00.(gr)

Foto: Boštjan Brüfach