U-10 in U-11 končali z jesenskim delom turnirjev Minimasters

V letošnji sezoni se nogometaši v starosti do 10 in 11 let prvič udeležujejo turnirjev Minimasters, v okviru katerih se primerjajo z nogometaši iz celotne države. 

 

Po zadnjem jesenskem turnirju, ki se je odvijal v športnem parku Fazenerija v Murski Soboti je trener Erik Marinšek povedal: "Minimasters v Murski Soboti je za nami. Selekcija U10 je tekmovanje končala brez poraza. Na prvi tekmi proti Domžalam smo videli dinamično igro z veliko priložnosti na obeh straneh, vendar se tekma končala brez zmagovalca. V drugi tekmi so bili naši fantje prepričljivo boljši od vrstnikov iz Krškega. Zadnja tekma proti domačinom pa se je zopet končala brez zmagovalca, kljub veliki premoči v igri naših nogometašev.
Selekcija U11 je bila tokrat manj uspešna. V prvi tekmi proti Krškem so fantje pokazali borbeno igro, a v zadnji minuti tekme nesrečno prejeli gol. Na drugi tekmi so fantje morali priznati premoč vrstnikom z Domžal. Na tretji tekmi pa so, po pravi “goljadi” z obeh strani, tokrat več sreče imeli domačini.
Najpomembnejše pa je, da se domov vračamo z novimi izkušnjami, ki nam bodo še kako koristile spomladi, ko se zopet nadaljuje tekmovanje minimasters."

Več o turnirju Minimasters