1.liga U-15 zahod> Starejši dečki presenetili vodilne Dekane

NK BRINJE GROSUPLJE : NK DEKANI 0 : 0

V predzadnjem jesenskem krogu 1.lige starejših dečkov zahod je v Grosuplje prišla vodilna ekipa Jadrana Dekanov. Na papirju močnejša zasedba je v Grosuplje prišla z namenom po osvojitvi polnega kompleta točk.


Zasedba trenerja Boruta Antončiča se je odlično pripravila na zahtevnega nasprotinik. Skozi celotno srečanje je imela pobudo in več od igre, toda žoge ni uspela spraviti za hrbet gostujočega vratarja.

Po tekmi je trener Borut Antončič povedal: "Kljub temu, da se je tekma končala z najbolj nepriljubljenim izidom, smo danes videli zanimivo in dinamično nogometno predstavo. Skozi celotno srečanje smo imeli več od igre in bili na splošno bližje zadetku, vendar žoga nikakor ni našla poti v nasprotnikovo mrežo. Lahko smo zadovoljni s prikazanim v polju in dobro igri v obrambi, vendar moramo zahtevati od sebe več in takšne tekme obrniti v svojo korist. Pred nami je še zadnji tekmovalni vikend v tem letu, kjer bo potrebno potrditi in nadgraditi današnjo predstavo. Čestitke fantom za prikazano."

Vsekakor je bila to zelo vzpodbudna predstava strejših dečkov pred zadnjo jesensko tekmo v 1.SNL zahod. V zadnjem, 17. krogu v Grosuplje prihaja Izola. V nedeljo 26.11.2017 ob 11. uri bodo grosupeljski nogometaši imeli lepo prliložnost, da si z dobro igro zagotovijo odhod na zimski počitek v zgornjem delu prvenstvene lestvice.(gr)