Člansko ekipo prevzel Goran Stankovič

Upravni odbor Nogometnega kluba Brinje-Grosuplje je na čelo članske ekipe imenoval trenerja Gorana Stankoviča. Nasledil je v jeseni zelo uspešnega Gorana Markoviča, ki ostaja v vodstvu mladinske piramide kluba. Gre za pomembno okrepitev trenerske stroke članske ekipe, ki ima tudi mednarodne izkušnje.  Predsednik Andraž Zrnec in Goran stankovič sta dogovor sklenila za sezono in pol.

 

 

 

Kdo je Goran Stankovič?


Prve nogometne korake je napravil ljubljanski Iliriji, kjer je igral za vse starostne kategorije. Člansko kariero je kasneje nadaljeval v NK Krka, NK Šentjur, NK Litija, NK Kresnice, NK Vrhnika in NK Svoboda.

Po igralski karieri je trenersko pot pričel v NK Litija ter jo nato nadaljeval v NK Factor, NK Slovan U19, NK Šenčur (člani v 2. in 3. ligi) in NK Bravo(U19 in člani).

Ima tudi trenerske izkušnje iz tujine. Pred prihodom v Grosuplje je bil leto in pol v kitajskem Qingdao Joonon Football Club v League One pomočnik novega slovenskega selektorja Tomaža Kavčiča. Pomočnik je bil tudi v kitajskem FC Huasa v League Two.

Goran Stankovič je bil že predstavljen članski ekipi in je po uvodnem setstanku z ekipo vodil prvi trening.(gr)

20171207 Goran Stankovic 01Predsednik Andraž Zrnec in trener Goran Stankovič20171207 Goran Stankovic 04