1.SNL U-15> S pravim karakterjem v novo sezono

NK BRINJE GRUSUPLJE : NK JADRAN DEKANI 4 : 2 (2:2)
Strelci: Štrekelj(22'), Matjaž(32',48'), Jankovič(66')

Starejši dečki so z zmago pričeli novo sezono 1.SNL U-15 zahod. Pričetek tekme sicer ni nakazoval takšnega razpleta. Prva tekma v sezoni je pri nekaterih igralcev pustila preglobok vtis, ki je vplival na njihovo sproščenost in samozavest v igri. Gostje so to znali izkoristiti z dvema zadekoma v mreži grosupeljskih nogometašev. Mlade nogometaše Brinja je zaostanek predramil in že do polčasa so uspeli izid z dvema zedetkoma izenačiti. Drugi polčas so nadaljevali tam kjer so končali prvega in boljšo igro kronali še z dvema lepima zadetkoma.

Po tekmi je bil s končnim rezultatom zadovoljen tudi trener Goran Marković,ki je povedal:   "Začetek prvenstva nam je prinesel zanimivo tekmo polno priložnosti in lepo število zadetkov. Na koncu fantom lahko čestitam za preobrat na tekmi, ampak sama tekma z naše strani je bila odigrana pod nivojem. Imeli smo veliko težav v izpeljavi žoge, poleg tega pa po izgubljeni žogi, delovali počasno v zapiranju prostora, ni bilo nobene reakcije, lahko samo rečem da v začetku tekme bi si zaslužili prejeto kakšen zadetek več. Bile so tudi dobre stvari, veliko reševanj situacij po bočnih pozicijah, veliko nevarnih predložkov, ampak v enem delu tekme žoge ni hotela v gol. Fantom čestitam za zmago, ampak se morajo zavedati, da so sposobni veliko več, predvsem pa igrati bolj sproščeno, samozavestno delovati na žogi, biti hitrejši v prepoznavanju situacij, ampak kot sem že omenil, to je šele začetek prvenstva, tako da imamo še veliko časa za učenje in izpopolnjevanje naše igre."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Led je prebit, sledi gostovanje pri še enem Jadranu, tokrat Železničarju iz Divače, s katerim se bodo Grosupeljčani pomerili v nedeljo ob 11:00 na igrišču v Krvavem Potoku.