2.SKL> Kadeti bodo še pilili formo

FC KOPER : NK BRINJE GROSUPLJE 4 : 1 (3:0)
Strelec: Tibola

Kadetom se štart v novo prvenstvo ni najbolje posrečil. Šok že v prvi munuti srečanjo, ko so domači že povedli z 1:0. V nadaljevanju igra ni stekla, Koprčani pa so znali izkoriščati predvsem nepotrebne napake grosupeljskih nogometašev. Posledično so v mreži Brinja pristale tri žoge.

V drugem polčasu so nogometaši Brinja zaigrali boljše, kar se je odrazilo tudi v rezultatu drugega polčasa, ki se je končal z rezultatom 1:1. Ob trej prejetih zadetkih je bil končni rezultat 4:1 za FC Koper.

Trener Borut Antončič po tekmi: "Pričakovano težko gostovanje proti donedavnem prvoligašu se je žal končalo s porazom. Kot je razvidno iz rezultata, je bil usoden prvi polčas. Izredno slabo smo odprli tekmo in se proti agresivnemu začetku domačinov nismo uspeli prilagoditi. Ogromno težav smo imeli v obrambnih akcijah, kjer smo preveč zamujali in bili na splošno slabi v reakciji po zgubljeni žogi. Tudi v sami igri se je pojavljalo preveč napak, ki jih je nasprotnik izkoriščal za proti napade. V drugem delu smo nekako vzpostavili ravnotežje, popravili igro v obrambi in uspeli tudi zadeti, kar je bilo glede na prvi del premalo. Glede na prikazano nas pred nadaljevanjem čaka še ogromno dela, so pa fantje bogatejši za novo izkušnjo in seznanjeni z individualnem stanjem."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Kljub porazu, so kadeti Brinja na trenutke pokazali, kako bi lahko izgledala njihova igra s katero bi resneje konkurirala tudi tokrat proti Kopru. Žal je bilo to premalo za kaj več kot neodločen rezultat v drugem delu igre. Priložnost za dvig forme bo v naslednjih štirinasjtih dneh. Tekma proti Savi je namreč prestavljena na poznejši termin.