3.SNL> V drugem polčasu zapravili vodstvo

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ŽIRI 2 : 2 (2:0)
Matevž Fortin(36'), Primož Potočar(39'); Nace Eržen(69'), Anže Kavčič(77')

Pred srečanjem so domači nogometaši absolutno veljali za favorita srečanja. Res da je v zasedbi Brinja zaradi poškodb in drugih odsotnosti manjkalo kar nekaj igralcev standardne enajsterice, kar pa vsekakor ne bi smelo vplivati na pristop do same tekme.

V prvem polčasu so nogometaši Brinja vlogo favorita potrdili. Premoč na igrišču so z dvema zadetkoma v razmaku treh minut dosegli v 36. in 39. minuti srečanja, ko sta akciji uspešno zaključila Matevž Fortin in Primož Potočar. Na odmor so domači nogometaši odšli s prednostjo 2:0.

Tekma se je v drugem polčasu odpeljala v popolnoma drugačno smer, kot so želeli domači nogometaši. Le ti so prišli iz garderobe poplnoma neprepoznavni, brez pravega žara. Gostje so ponujeno znali izkoristiti in v 69. znižali zaostanek, v 77. minuti pa poravnali izid na 2:2. Grosuplejski nogometaši so sicer poizkušali doseči zmagoviti zadetek, vendar so bili vsi poizkusi neuspešni.

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Alen Hadžipašić, Miha Černe, Ervin Smajić, Denis Boh, Primož Potočar, Nal Strajnar, Matevž Fortin, Miha Dobnikar, Adnan Hajdarević. Rezerve: Boštjan Štampfel, Niko Adamič, Alexander Stožinič, Kevin Tomšič, Jaka Cimerman, Jakob Hočevar, Matevž Gabrovšek.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Po štirih odigranih krogih Brinje Grosuplje zaseda 4. mesto na prvenstveni lestvici, s tremi točkami zaostanka za vodilno Ivančno Gorico. V naslednjem krogu sledi zahtevno gostovanje na Bledu. Tekma bo odigrana v torek 18. septembra ob 17:00.