3.SNL> Pet žog v mreži Šenčurja

NK BRINJE GROSUPLJE : NK TINEX ŠENČUR 5 : 1 (2:0)
Povh Matic(1', 6'), Smajić Ervin(57'), Boh Denis(75'-11m), Strajnar Nal(91'), Jogić Ervin(55')

V 6. krogu smo dočakali igro, kakršno so grosupeljski nogometaši prikazovali v spomladanskem delu minule sezone, ko niso poznali poraza.

Tekmo je zaznamoval odličen začetek, ko bi po minuti in petnajst sekund igre na semaforju že lahko pisalo 2:0. Ostalo je pri vodilnem zadetku Brinja, ki ga je Matic Povh dosegel v 15. sekundi tekme. Na povišanje rezultata ni bilo potrebno čakati dolgo, v 6. minuti je Matic Povh dosegel že svoj drugi zadetek na tekmi. V nadaljevanju so se za priložnosti za zadetek vrstile, in nekajkrat so nogometaši Brinja zgrešili kar je bilo težje zgrešti kot zadeti. V prvem polčasu gostje niso resneje ogrozili vrat domače ekipe.

Drugi polčas se ni pričel po željah domačih nogometašev, saj so gostje znižali vodstvo, prostem strelu. Prijeti zadetek je predramil nogometaše Brinja, ki so za povišanje vodstva potrebovali le dve miuti, ko je za 3:1 zadel Ervin Smajić. V nadaljevanju so Grosupeljčani kontrolirali igro in v 75. minuti povedli s 4:1, ko je kapetan Denis Boh uspešno izvedel kazenski strel, po igri z roko v svojem kazenskem prostoru branilca Šenčurja. V zadnjih sekundah tekme je končni rezultat 5:1 z diagonalnim strelom postavil Nal Strajnar.

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Miha Dobnikar, Adnan Hajdarević, Ervin Smajić, Jaka Cimerman, Matic Povh, Niko Adamič, Matevž Fortin, Alen Hadžipašić, Denis Boh. Rezerve: Boštjan Štampfel, Primož Potočar, Nal Strajnar, Jakob Hočevar, Alexander Stožinič, Matevž Gabrovšek

To je odličen obet pred nadaljevanjem prvenstva. Prihodnji vikend sledi zahtevno gostovanje pri Arne Tabor 69, približuje pa se tudi veliki lokalni derbi z Ivančno Gorico. Pred tem sledi v sredo ob 19.00 pokalna tekma proti Termitu Moravče.