2.SKL> Kadeti z optimizmom pričakujejo naslednje tekme

NK KRKA : NK BRINJE GROSUPLJE 0:0

Kadeti še četrto tekmo zapored ostali neporoženi. Dobra tekma v Novem mestu proti domači Krki se je končala brez zadetkov.

Večji del tekme so kadeti Brinja narekovali ritem igre in bila boljša ekipa v polju. Ob nekaj lepih priložnostih, jim je v drugem polčasu zadetek preprečila tudi vratnica domačega gola.

Igro svojih varovancev na tekmi je ocenil trener Borut Antončič: "Kljub nepriljubljenemu rezultatu ob koncu tekme, lahko rečem, da je bila to z naše strani najboljša predstava doslej. V prvem delu, smo odigrali mogoče preveč previdno, s preveliko spoštovanja do nasprotnika ter bili premalo odločni in natančni v napadalnih akcijah. V drugem polčasu pa smo stopnjevali svojo igro, prevzeli pobudo, zadeli okvir vrat in imeli še nekaj situacij iz katerih bi morali biti bolj nevarni. Nasprotnik je v tem delu pretil predvsem iz protinapadov. Čestitke fantom za prikazano in osvojeno točko, čeprav je po tekmi ostal občutek, da bi lahko naredili še več. Za nami je pozitiven niz, tako da optimistično pričakujemo naslednjo tekmo."

Kadeti bodo prvenstvo nadaljevali v nedeljo 30.09.2018, ko v Grosuplje prihaja neposredni konkurent na prvenstveni lestvici Tinex Šenčur. Tekma se bo pričela ob 14:00 uri.