3.SNL> Poraz v Komendi

NK KOMENDA : NK BRINJE GROSUPLJE 2 : 0
Aleksander Vasilić(12'), Kristjan Kovačevič(43')

Predvidevanja in napovedi igralcev so se izkazala za utemeljena. Grosupeljskim nogometašem v Komendi ni uspelo osvojiti točk.

Prva resna akcija na tekmi v 12. minuti se je končala z zadetkom domačih nogometašev, ki so na levi strani izigrali obrambo Brinja. V nadaljevanju so bili Grosupeljčani nevarnejši, vendar s preslabimi zaključnimi streli. Tik pred koncem prvega polčasa so imeli lepo priložnost za izenačnje, ki ga niso izkoristili, domači pa so na drugi strani še drugič zadeli.

Drugi polčas je bil precej manj dinamičen. Komenda se je povlekla na svojo polovico in uspešno branila vodstvo. Nogometaši Brinja so imeli nekaj ugodnih situacij, ko bi lahko znižali zaostanek, vendar tudi v drugem polčasu žoga ni našla poti v vrata domačinov, tik pred zaključkom tekme so zadeli vratnico domačih vrat.

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Miha Dobnikar, Adnan Hajdarević, Ervin Smajić, Jaka Cimerman, Matic Povh, Niko Adamič, Matevž Fortin, David Dedić, Denis Boh. Rezerve: Boštjan Štampfel, Klemen Štrancar, Primož Potočar, Miran Ivanovski, Alexander Stožinič, Matevž Gabrovšek, Jakob Hočevar

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Kljub porazu so nogometaši Brinja zadržali tretje mesto na prvenstveni lestvici, a je vodilni dvojec nekoliko pobegnil.

V 13. krogu sledi še eno zahtevno gostovanje v Žireh. Tekma se bo v soboto 10.11.2018 pričela ob 14. uri.