1.SNL U-15> Starejši dečki nadigrali Gorico

ND GORICA : NK BRINJE GROSUPLJE 0 : 5 (0:0)
Strelci: 3x Viharev, Čeferin, Štrekelj

Starejši dečki v 1.SNL U-15 zahod so na gostovanju prikazali odlično igro in zasluženo visoko zmagali.

Prvi polčas se je, kljub prevladi mladih igralcev Brinja, ki so si ustvarili nekaj izvrstnih priložnosti, končal brez zadetkov.

V drugem polčasu so Grosupeljčani pričeli tudi zadevati. Vodilni zadetek v 49. minuti jih je sprostil. V zaključku tekme so v zadnjih desetih minutah tekme dosegli kar 4 zadetki in popolnoma nadigrali domačine.

Po tekmi je bil z njuhovo igro zadovoljen tudi trener Goran Marković: "Fantom čestitke za prikazano igro, saj so tudi na tej tekmi prikazali všečno in dopadljivo igro, v prvem polčasu so manjkali samo goli. V drugem polčasu smo bili še za odtenek boljši, prihajali v lepo število situacij za zadetek, ki so bile neizkoriščene. Ko nam je uspelo prvič zadeti, pa smo nasprotnik popolnoma nadigrali. Fantom še enkrat čestitke, jih pa to ne sme uspavati, ampak morajo še bolje in več trenirati, in se znova dokazovati na vsakem naslednjem treningu in tekmah, saj jim bodo te navade ostale, ki jim bodo prav prišle na vseh področjih v življenju. Tako smo končali prvi del lige, ki jo lahko ocenim kot uspešno, kljub temu pa imamo še nekaj dela, saj nas pa čakajo še tri tekme drugega dela, kjer si želimo še dodelati nekatere stvari v igri."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Z zmago Brinje za ovratnik diha vodilni trojici lige. Naslednji krog sledi v nedeljo 11. novembra v Dekanih ob 11. uri.

Video posnetek tekme:

Video: Hari Bizjak