2.SML> Zanesljivo v vodstvu lige

NK BRINJE GROSUPLJE : ND SLOVAN 4:1 (0:0)
Strelci: 2x Cernoš-Zaletel, Daliposki, Mahič

Mladinci so z zmago proti Slovanu, dva kroga pred koncem jesenskega dela prvenstva trdno v vodstvu 2.SML zahod.

Skozi celotno srečanje so bili Grosupeljčani boljši nasprotnik, česar pa v prvem polčasu niso uspeli kronati z zadetkom. Bilo je kar nekaj situacij iz katerih bi morali zadeti.

To kar so zamudili v prvem polčasu so nadoknadili v drugem, ko so s štirimi zadetki nadigrali goste iz Ljubljane. Gostje so slabih deset minut pred koncem uspeli doseči častni zadetek.

Trener Goran Marković po tekmi: "Še tretja tekma v enem tednu, ki smo jo končali s pozitivnim rezultatom. Glede na celotno situacijo pred tekmo in dogajanjem med tekmo smo lahko zelo zadovoljni s predstavo naših fantov. Kljub temu, da v prvem polčasu nikakor nismo uspeli zadeti smo nekako verjeli, ko damo prvega, da se nam bo odprlo. Na koncu smo zasluženo zmagali, saj smo si ustvarili lepo število priložnosti, kljub štirim zadetkom. Sedaj nas čakata še dve izjemno zahtevni tekmi, najprej v soboto gostujemo pri ekipi Tabor 69, kjer je igrišče zelo specifično in potem še v torek domača tekma s Krko."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Zadnji dve tekmi jesenskega dela prvenstva bosta odigrani v zgoščenem ritmu. V nedeljo 11.11.18 ob 14. uri najprej sledi gostovanje na Brodu v Ljubljani pri Arne Tabor 69, že v torek pa na domačem igrišču sledi še tekma proti Krki.