3.SNL> Bledu dovolili preobrat

NK BRINJE GROSUPLJE : NK BLED HIRTER 1 : 2 (0:0)
Nal Strajnar(61'); Adnan Abdić(ag - 75'), Rok Grašič (92')

Derbi 14. kroga 3.SNL center je v športnem smislu uresničil pričakovanja, žal pa so po koncu tekme sklonjenih glav iz igrišča odhajali domači nogometaši.

 

Previdna igra obeh ekip v prvem polčasu ni ponudila pravih priložnosti za zadetek. Tako domači kot gostje niso želeli ničesar tvegati, plod tega je precej dolgočasna igra, ki se je v prvem polčasu končala brez zadetkov.

Drugi polčas se je pričel precej bolj živahno. Že v prvih desetih minutah nadaljevanja sta imeli obe ekipi zgledni priložnosti za zadetka, vendar sta mreži ostali nedotaknjeni. V 61. minuti so akcijo po desni strani izpeljali nogometaši Brinja, Po kombinaciji, je žogo v kazenski prostor popeljal Primož Potočar, ki je žogo podal do Nala Strajnarja, le ta pa je zadel za domače vodstvo z 1:0. Pripravljeno je bilo odlično izhodišče za zakluček tekme, toda v 75. minuti so gostje izpeljali nevarno akcijo po desni strani, predložek pa je zadel domačega obrambnega igralca Adnana Abdiča, od katerega se je žoga odbila v domača vrata. Po izenačenju na 1:1 se je igra v zadnjih petnajstih minutah zelo razživela. Nobena ekipa ni bila zadovoljna z neodločenim rezultatom. Ko so globoko v sodnikovem dodatku igralnega časa gledalci že pričakovali zaključni žvižg glavnega sodnika, pa so nogometaši Brinja storili povsem nepotrebno grobo napako, ki so jo gostje z veseljem pretopili v zadetek.

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Adnan Hajdarević, Jaka Cimerman, Primož Potočar, Niko Adamič, Alen Hadžipašić, Nal Strajnar, David Dedić, Denis Boh, Matic Povh. Rezerve: Boštjan Štampfel, Klemen Štrancar, Ervin Smajić, Miran Ivanovski, Matevž Fortin, Matevž Gabrovšek, Alexander Stožinič

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Zmaga je obema ekipama prinašala veliko. Nogometaši Brinja bi z njo zaostanek na 3. mestu prvenstvene lestvice 3.SNL center za 1. mestom zmanjšali na 5 točk, tako pa še vedno na 3. mestu za vodilno ekipo zaostaja že velikih 10 točk.

Že v petkovem večeru sledi gostovanje pri Šenčurju. To bo zadnja tekma jesenskega dela prvenstva. Tekma se bo pričela ob 19. uri.