1.SKL> Zmaga na dosegu roke

U-17> NK BRINJE GROSUPLJE : FC KOPER 3:3 (2:0)
Ristić, Zrnec(11m), Štrekelj;

Veliko grenkega priokusa pri prvi osvojeni prvenstveni točki.

Grosupeljski kadeti so si do 65. minute priigrali visoko prednost s 3:0. Ko se je pričakoval miren zaključek tekme je sledil 6 minutni mrk v katerem so gostje iz Kopra trikrat zadeli in izid izenačili. V samem zaključku tekme sta obe ekipi imeli situacijo iz katere bi lahko zadeli in zmagali.

Trener Borut Antočič: "Kadetska ekipa, si je glede na potek tekme zaslužila več kot le točko, žal pa je padec v zaključku tekme prinesel nepričakovan preobrat in končno izenačenje. Tekma se je odvijala po naših željah, kar se rezultata tiče, sama igra sicer še ni na želeni ravni, saj se pojavlja preveč napak, kar gre delno pripisati adaptaciji na višji rang tekmovanja. Kljub zamenjavam v zaključku tekme in nekaterim drugim motečim okoliščinam, si ekipa ne bi smela privoščiti takšnega padca v igri in odgovornosti. Vsekakor boleča izkušnja po kateri je treba dvignit glavo, biti ponižen in še naprej zavzeto in vztrajno delati."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Najvišji rang tekmovanja prinaša tudi zahtevnejše tekmece, ki se ne zlomijo ob visokem zaostanku in le majhen padec koncetracije je bil potreben, da so se gostje tokrat vrnili v igro. Toda to je nogomet, kjer le potek tekme odloči, ali je osvojena točka uspeh ali neuspeh.

Že v nedeljo bo nova priložnost za dokazovanje, ko ekipa ob 17.00 gostuje pri Bravu iz Ljubljane.