1.SNL U-15> Vodstvo ob polčasu, tekmo izgubili

FC KOPER : NK BRINJE GROSUPLJE 3 : 2 (0:2)
Strelca: Val Zabukovec, Urh Zelnik

V četrtem krogu so mladi nogometaši Brinja v drugem polčasu zapravili priložnost, ki so si jo priigrali v prvem delu igre.

Po zanesljivem vodstvu v prvem polčasu, so nogometaši Brinja v nadaljevanju popustili, domači pa so v zadnjih 16-ih minutah popolnoma preobrnili rezultat.

Trener Erik Marinšek je po tekmi povedal: "Kljub temu da se tekma v Kopru ni odvijala po naših načrtih je bil prvi polčas dokaj srečen za nas. Čeprav smo v tekmo vstopili slabo, kjer nikakor nismo uspeli povezati igre ali sestaviti kakšno resno napadalno akcijo smo na polčas odšli z 2 zadetkoma prednosti. V nadaljevanju tekme smo zopet padli pod pritiskom nasprotnika. Nekaj prelahko izgubljenih žog, slabih reakcij pred nasprotnikovim golom in nezbranosti v obrambi je omogočilo, da so domačini uspeli obrniti rezultat in na koncu glede na prikazano skozi celotno tekmo tudi zasluženo zmagali. Anemična igra v drugem polčasu nas je tokrat stala zmage, ki bi jo po vodstvu z 2:0 morali znati na tak ali drugačen način zadržati. Vsekakor dobra ''brca'' pred tekmami, ki prihajajo in spoznanje, da je držanje nivoja samo en polčas pač premalo za zmagovanje tekem."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V prihodnjem krogu v soboto ob 17:30 v Grosupljem gostuje Sij Acroni Jesenice.

Foto: GK