3.SNL> Po zapravljenem penalu remi z Izolo

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ELTA IZOLA 1 : 1 (0:0)
Domen Klančnik(61'); Lucas Mingotti(77')

Brinje zamudilo priožnost za zmago, na kontu še en zgrešen kazenski strel več.

V tekmo so nekoliko bolje vstopili domači nogometaši, vendar so bili od sredine drugega polčasa konkretnejši in nevarnejši gostje iz Izole. Zadnje minute prvega dela so zopet pripadle nogometašem Brinja. Prvi polčas se je končal z 0:0.

V drugem polčasu je imelo Brinje vseskozi pobudo. V 61. minuti je za vodstvo zadel Domen Klančnik. 10 minut pozneje so imeli domači nogometaši s kazenskim strelom priložnost za povišanje vodstva, vendar Denisu Bohu ni uspelo premagati gostujočege vratarja, odbite žoge pa Filipu Škerlu ni uspelo potisniti v vrata mimo ležečega vratarja Izole. Kazen je sledila hitro, za goste je zadel Lucas Mignotti in izid izenačil. V zadnjih petnajstih minutah se rezultat ni več spreminjal in tekma se je končala z 1:1

Trener Janez Kovačič je po tekmi povedal: "Na tekmi proti Izoli se je še enkrat več pokazalo, da za zmago ni dovolj samo to, da na igrišču izgledaš bolje od nasprotnika. Kljub temu da smo delovali dobro, sploh v obeh prvih polovicah polčasov, je bilo to žal premalo za kaj več kot remi. Za kaj več je preveč stvari obtičalo v medprostoru."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Brinje se po treh krogih nahaja na 4. mestu prvenstvene lestvice 3.SNL zahod.

V 4. krogu sledi gostovanje v Zagorju. Tekma se bo v Zagorju v nedeljo 6.septembra pričela ob 16:00 uri.