1SML/SKL> Kadeti premagali vodilne Domžale, mladinci poraženi

U-19> NK BRINJE GROSUPLJE : NK DOMŽALE 0 : 3 (0:2)

U-17> NK BRINJE GROSUPLJE : NK DOMŽALE 2 : 1 (0:0)
Strelci: Ristić, Zrnec;

Kadeti in mladinci so po premoru doma gostili vodilni ekipi 1.SML/SKL, ki sta v Grosuplje v dosedanjem poteku prvenstva prihajali s 100% izkupičkom.

Mladinci, ki so bili precej oslabljeni niso uspeli presenetiti favorizirane goste. Ob dobri igri je bilo usodnih nekaj nepotrebnih napak, ki je omogočil gostom višjo zmago, kot pa je bilo razmerje na igralnem polju.

Kadeti so v zelo zanimivi čvrsti in napeti tekmi v četrtem poizkusu zasluženo prišli do svoje prve prvoligaške prvenstvene zmage.

Po tekmah je trener Borut Antončič povedal: "Po premoru, smo današnjo tekmo odigrali močno oslabljeni, saj je kar nekaj igralcev poškodovanih, poleg tega smo gostili ekipo, ki v zadnjih letih kroji vrh mladinske lige. Nasprotniku smo že v zgodnji fazi praktično podarili zadetek, v nadaljevanju pa nismo izkoristi priložnosti za priključek, sledila je še ena napaka in nasprotnik je odšel na odmor s prednostjo. V drugem delu smo videli enakovredno tekmo, brez izrazitih priložnosti. Kljub porazu in ostalim okoliščinam smo lahko z današnjo predstavo in pristopom zadovoljni in daje dobro podlago za nadaljevanje prvenstva.
Kadeti so le dočakali zmago, videli smo pravo prvenstveno tekmo. V prvem delu smo videli izenačeno predstavo, v kateri nobeni od ekip ni uspelo ustvariti prednosti. V drugem polčasu, smo po lepi akciji, že zgodaj povedli in prevzeli pobudo. Sledila je slaba reakcija ob prekinitvi nasprotnika in sledil je zadetek v domači mreži. Kljub zadetku se fantje niso ustavili in v nadaljevanju zasluženo prišli do vodstva, ki so ga ohranili do konca. Za današnjo predstavo velja pohvaliti obe ekipi, saj je bil boj res neizprosen. Težko prigarana zmaga, ki so si jo fantje zaslužili in daje nov zagon za nadaljevanje."

Podrobnosti o tekmi mladincev U-19 na TEJ POVEZAVI.
Podrobnosti o tekmi kadetov U-17 na TEJ POVEZAVI.

Ekipi sta po štirih prvenstvenih krogih potrdili, da že v uvodni sezoni med elito slovenskega mladinskega nogometa sodijo med najboljše ekipe.

Že v soboto sledi gostovanje v Kidričevem, ker bodo gostovali pri Alumuniju.