Člani v pokalu MNZ Ljubljana izločili Ilirijo

ILIRIJA 1911 : BRINJE GROSUPLJE 4 : 5, 1:1, (0:0)
Corn Jaka(79'-11m), Povh Matic(89')

Tretja uradna medsebojna tekma v dobrem mesecu dni se je po kazenskih strelih končala v korist nogometašev Brinja.

Na tekmi 2. kroga Pokala Medobčinske nogometne zveze Ljubljana, ki jo je Ilrija gostila na igrišču v Dobrovi, sta se obe ekipi predstavili v močno spremenjenih zasedbah, glede na prvenstveno tekmo v minulem vikendu. Izid se v prvem polčasu iz začetnih 0:0 ni spreminjal.

Tudi v drugem polčasu se je nakazovalo, da se bo tekma končala brez zadetka, ko so domači dobrih deset minut pred koncem povedli po kazenskem strelu. Izid je minuto pred koncem rednega srečanja na 1:1 poravnal Matic Povh. O napredovanju v naslednji krog tekmovanja so odločali kazenski streli v katerih so bili uspešnejši nogometaši Brinja, ki so zmagali s skupnim rezultatom 5:4.

Po tekmi je trener Sanel Konjević povedal: "Glede na prikazano na igrišču sem mnenja, da smo si danes absolutno bolj zaslužili napredovanje. Fantje so bili skozi celoten potek srečanja osredotočeni na zahteve, ki smo jih podali pred tekmo in to je tudi vplivalo, da se je tekma rezultatsko izšla v našo korist. Ne glede na veliko rotacijo ekipe smo izgledali zelo dobro in pred sobotno tekmo z Adrio sem zadovoljen, da imam na voljo širok nabor igralcev, ki bodo konkurirali za mesto v ekipi"

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Pokalno tekmovanje se bo nadaljevalo 7. oktobra, že v soboto ob 16.00 pa v Grosupljem v okviru 3.SNL zahod gostuje Adria iz Mirna.