1.SML/SKL> V igri je bilo več kot točka

U-19> NK BRINJE GROSUPLJE : NK RADOMLJE 0:1 (0:0)
U-17> NK BRINJE GROSUPLJE : NK RADOMLJE 3:3 (1:0)
Strelci: Štrekelj, ag., Močnik;

Kadeti in mladinci so po prisilnem premoru nadaljevali s tekmama 9. kroga 1.SML/SKL.

Kadeti so po odličnem začetku povedli z 2:0, vendar v nadaljevanju gostom dovolili popoln preobrat, zadetek za izenačenje na 3:3 pa dosegli v zadnjih trenutkih tekme.

Mladinci so imeli priložnost, da osvojijo vsaj točko, saj so bili večji del tekme enakovreden nasprotnik, imeli tudi svoje priložnos, toda nekaj minut pred koncem prejeli zadetek in ostali brez točk.

Komentar je podal trener Borut Antončič, ki je za tekmo kadetov povedal: "Ne glede na tritedenski premor, so bila pričakovanja pred kadetsko tekmo visoka, na koncu pa smo tekmo končali bolj kislih obrazov. Sicer smo prvi del odigrali solidno, tudi uvod v drugi polčas smo začeli uspešno in podvojili vodstvo. Nato pa je sledil padec, predvsem v obrambnih akcijah smo bili neprepoznavni in odvrtel se je že viden film, ko smo s slabimi reakcijami v fazi branjenja nasprotniku dovolili, da je prešel v vodstvo. V izdihljajih tekme smo sicer uspeli izenačiti, kar je bila bolj slaba uteha, saj je bilo v igri veliko več. Pred nadaljevanjem bo potrebno odpraviti določena nihanja ter dvigniti nivo koncentracije skozi celotno tekmo.",
ter o mladinski: "Mladinci so po opravljeni karanteni, današnjo tekmo pričakali kadrovsko precej oslabljeni, kljub vsemu pa smo v prvem delu videli izenačeno igro, v kateri smo bili vseeno bolj konkretni in bili bližje zadetku, vendar se je polčas končal brez zadetkov. V drugi del smo krenili s podobnim pristopom, vendar so nam v nadaljevanju pošle moči in nasprotnik je prevzel pobudo v igri. Tik pred koncem tekme, je sledila kazen, ko smo naredili eno redkih napak v fazi branjenja in sledil je zadetek v naši mreži. Z zadnjimi močmi in malce "na glavo", smo v zadnjih sekundah uspeli ustvariti priložnost, iz katere bi morali zadeti, žal pa je žoga zletela čez vrata. Glede na celotno situacijo, spodbudna predstava, ki bi se lahko končala tudi drugače."

Podrobnosti o kadetski tekmi U-17 na TEJ POVEZAVI.
Podrobnosti o mladinski tekmi U-19 na TEJ POVEZAVI.

V soboto sledi gostovanje v Novi Gorici.