Postani prostovoljec na UEFA evropskem prvenstvu do 21 let.

Nogometna zveza Slovenije je že globoko v pripravah na UEFA Evropsko prvenstvo do 21 let.

Slovenija bo najboljše mlade evropske reprezentance gostila v času od 24. do 31. marca ter od 31. maja do 6. junija v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru. Prvenstvo predstavlja enega največjih organizacijskih projektov NZS v letu 2021, zato bo v projektnih skupinah na različnih področjih sodelovalo več kot 400 sodelavcev in prostovoljcev.

Na spletni strani, kjer najdete vse informacije o evropskem prvenstvu do 21 let (http://under21.nzs.si), so od petka, 11.12, odprte prijave za dve področji, pri katerih potrebujemo vašo pomoč:

- prijavnica za voznike (https://www.nzs.si/obrazci/vozniki.asp )

- prijavnica za prostovoljce (https://under21.nzs.si/prostovoljci/)

Področje transporta pokriva prevoz oseb (UEFA administracije, UEFA VIP gostov, sodnikov in predstavnikov nastopajočih reprezentanc) in prevoz tovora (oprema). Prevozi se bodo opravljali z osebnimi in kombiniranimi vozili. Vozniki bodo v organizacijo prvenstva vključeni v času med 17. marcem in 10. junijem 2021.

Prostovoljci bodo na Evropskem prvenstvu do 21 let delovali na različnih organizacijskih področjih, od izdaje akreditacij, sodelovanja z mediji in organizacijskim odborom pri pripravi stadionov in organizaciji tekem do pomoči pri marketinških aktivnostih in delu z ostalimi prostovoljci. Za pomoč pri organizaciji dogodka se lahko prijavijo osebe, starejše od 18 let.

Za dodatna vprašanja na temo prostovoljcev in voznikov sta vam na voljo Tina Turkl (tina.turkl@nzs.si) in Rok Stražiščar (rok.straziscar@ep-u21.si).

Prosimo vas, da informacijo delite tudi z ostalimi deležniki v vaši nogometni družini.

Nogometna zveza Slovenije