Priprave> Gostje pričakovano zmagali, domači niso razočarali

NK BRINJE GROSUPLJE : NK DOMŽALE 0 : 5 (0:3)
Ibričić(6'), Nicholson(34'), Hodžić(45'), Dobrovoljc(47'), Vuk(90')

Prva pripravljalna tekma v letu 2019 je bila odigrana proti zahtevnemu nasprotniku iz Domžal, članu Prve lige Telekoma Slovenije.

Pričakovano so bili gostje boljši nasprotnik in so s kakovostjo znali kaznovati napake domačih nogometašev. Kljub trem prejetim zadetkom v prvem polčasu, so nogometaši Brinja dobro stali na igrišču in imeli težnjo po svoji igri. Za resen zaključni strel je manjkalo malo predrznosti in odločnosti ob zaključkih akcij.

V drugem polčasu so imeli domači nogometaši dve lepi priložnosti za dosega zadeteka. Jasmin Dindić je iz ugodnega položaja streljal čez gol, gostujoči vratar pa je Jaki Cimermanu ubranil kazenski strel. Domžalčani so za hrbet domačega vratarja spravili še dve žogi za končno zmago s 5:0.

Trener Janez Kovačič: "Po turbolentnem prvem tednu priprav na pomladanski del tekmovalne sezone, je ekipa odigrala tudi prvo pripravljalno tekmo. Glede na vse v trenerski ekipi pred tekmo nismo imelu posebno visokih pričakovanj. Cilj je bil predvsem, da se pokažemo kot resna ekipa, ki ve kaj hoče in je pripravljena za to garati. Ocena po tekmi je, da smo ta cilj dosegli, na trenurke pa tudi presegli. Celostno gledano lahko zaključimo, da je prikazano na tekmi dobro izhodišče in predvsem pozitivna spodbuda za prihodnje treninge in tekme."

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Miha Černe, Andan Hajdarević, Rok Šporar, Denis Boh, Matic Povh, Jasmin Dindić, Kevin Tomšič, Florgent Rexhepi, Jaka Cimerman. V nadaljevanju so igrali: Milan Pavlovič, Ervin Smajić, Alen Hadžipašić, David Dedić, Blaž Dobnikar, Domen Klančnik, Nal Strajnar, Jakob Hočevar, Primož Potočar, Maj Božič, Klemen Štrancar, Anže Štrancar, Žan Hudin.

V soboto ob 15.00 bo v Grosupljem gostoval drugoligaš Roltek Dob.